Ανεβαίνει ο υδράργυρος από αύριο

Η ασθενής χαµηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί και ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να εγκαθίσταται. Σήµερα, µέχρι νωρίς το απόγευµα, θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικά λίγες βροχές, χωρίς να αποκλείεται µεµονωµένη καταιγίδα. Αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική οµίχλη, κυρίως στο εσωτερικό, που σύντοµα θα διαλυθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα ανατολικά και νότια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Τοπικά στα δυτικά θα καταστούν σταδιακά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο, στο εσωτερικό και τα ορεινά, αλλά στα παράλια θα παραµείνει στα επίπεδα της Παρασκευής.

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας