Παρασκευή 27 Απρ, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Η πρόβλεψη του καιρού για το Σαββατοκύριακο

  17/02/2017 12:42
Η πρόβλεψη του καιρού για το Σαββατοκύριακο

Η πρόβλεψη του καιρού για το Σαββατοκύριακο

  17/02/2017 12:42
Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν θαλάσσιοι, ασθενείς 3  και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι 3  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 4  στα παράλια και στους μείον 2 στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά,  ημιορεινά αλλά και τοπικά σε πεδινές περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα εμφανίζονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα δυτικά, ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3  Μποφόρ,  για να τραπούν σταδιακά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί,  ασθενείς 3  και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3  με 4  Μποφόρ,  με τη θάλασσα να παραμένει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό,  τα ανατολικά και βόρεια παράλια,  γύρω στους 17  στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την ∆ευτέρα,  ενώ την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.  
  
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας