Κατέβασαν τη σελίδα «Επαναστατικές Δυνάμεις Εθνικής Φρουράς» από το Facebook

Σάλος έχει προκληθεί από την περασμένη Παρασκευή όταν έκανε την εμφάνιση της στα Social media και συγκεκριμένα στην σελίδα του Facebook, μια «επαναστατική» σελίδα με την ονομασία «Επαναστατικές Δυνάμεις Εθνικής Φρουράς».

Η συγκεκριμένη σελίδα σύμφωνα πολλά δημοσιεύματα καλούσε τα μέλη της Εθνικής Φρουράς σε ανυπακοή προς τον πρόεδρο Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Γενεύη.

Η αναφορά στην αρχική σελίδα ήταν ως εξής: « Υπακοή στον κυπριακό λαό- Ανυπακοή στο καθεστώς Αναστασιάδη.. Οι οπλίτες παντός τύπου, έφεδροι, κληρωτοί, επαγγελματίες και εθνοφύλακες αποτάσσουν την πίστη τους στις κυβερνητικές δυνάμεις και θέτουν το δυναμικό τους στην υπηρεσία του κυπριακού λαού, ο οποίος βλέπει να καταλύεται μπροστά του η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω πολιτικών μηχανογραφιών που διαπράττονται στην πόλη της Γενεύης».

Η σελίδα σύμφωνα με όπως αναφέρουν πληροφορίες από τις πηγές των αρχών ασφαλείας, δημιουργήθηκε από άτομο που απασχολεί συχνά με τις ακραίες θέσεις του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σελίδας «Πολίτης» οι αρχές ασφαλείας του κράτους είχαν εντοπίσει τη συγκεκριμένη σελίδα και την παρακολουθούσαν , σε προσπάθεια ταυτοποίηση και δεν αποκλείστηκε η λήψη νομικών μέτρων εναντίον του δημιουργού της.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αφού μέσα από την σελίδα καλή σε στάση την ΕΦ και σε ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης.

Γεγονός που επιβεβαιώνεται σήμερα , αφού πλέον η συγκεκριμένη σελίδα δεν υφίσταται στο μέσο δικτύωσης όπου πρωτοεμφανίστηκε .

Δειτε Επισης

«Υπάρχει αρκετή φτώχεια και δεν φαίνεται»-Πέραν των χίλιων πακέτων στα χέρια άπορων οικογενειών
Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για το θάνατο της Γεωργίας Ψαριά-«Φωτεινός χαρακτήρας»
Έσβησε για πάντα το χαμόγελο της δημοσιογράφου Γεωργίας Ψαριά…
ΒΙΝΤΕΟ: Από το καλοκαίρι στο χειμώνα-Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού στη Λευκωσία
Μεγάλη η συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού-Ρεκόρ συμμετοχών στο τουρνουά Αγίας Νάπας
Με μηνύματα για επανένωση και διεκδικήσεις εργαζομένων η Κύπρος τίμησε την Πρωτομαγιά (pics)
Φλαούνες, πασκιές, κόκκινα αυγά-Τα έθιμα του Πάσχα που αναβιώνουν ξανά
Με εκδηλώσεις και πορείες τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά η Κύπρος
Δεν υποχωρεί η σκόνη, βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού
«Παιδάκι πήρε δώρο ένα παιχνίδι και έτρεχε στον κήπο… Ήταν χαρά και λύπη μαζί»