Θύματα παγίδας οι τρεις νεαροί που μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου στη Λεμεσό

Συγκλονίζουν οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως για το τριπλό φονικό της Λεμεσού, με θύματα δύο αδέλφια 19 και 21 ετών κι ένα 24χρονο φίλο τους.
 
Οι τρεις νεαροί έπεσαν νεκροί από μαχαιρώματα, έπειτα από άγρια συμπλοκή σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό.  Το τριπλό φονικό σημειώθηκε  όταν ομάδα 20 περίπου νεαρών, όπως συνήθιζε, συγκεντρώθηκε στη νότια πλευρά της Πλατείας Διοικητηρίου. Μετά από διαπληκτισμό κάποιων εκ των νεαρών, «βγήκαν μαχαίρια» κι άρχισε καταδίωξη των εμπλεκομένων σε παρόδους της Ανεξαρτησίας.

Τα μέλη της αστυνομίας που έσπευσαν άρον – άρον σε πάροδο στον χώρο, αντίκρυσαν τρεις νεαρούς να κείτονται σε λίμνες αίματος στον παράδρομο της οδού Ανεξαρτησίας. Κλήθηκαν ασθενοφόρα, οι νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν υποκείψει στο μοιραίο.
 
Οπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, τα θύματα φέρουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους από νήσσον και τέμνων όργανον.
 
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Διεξάγονται ανακρίσεις και λαμβάνονται στοιχεία από πρόσωπα που πιθανόν να βοηθήσουν. Οσον αφορά το δράστη, ο κ. Σωτηριάδης είπε πως υπάρχουν κάποια στοιχεία, υπάρχουν πληροφορίες που αξιολογούνται, και βάσει αυτών δυνατό να υπάρξουν στοιχεία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου. Είπε, επίσης, ότι δεν έχει εντοπιστεί το φονικό όπλο.
 
Η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία διενήργησε αυτοψία στη σκηνή σε συνεργασία με τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, δήλωσε πως θύματα είναι τρία νεαρά πρόσωπα που δέχθηκαν πολλαπλά κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους.

Οι ανακριτές εξάλλου, εξακολουθούν να ψάχνουν για μαρτυρίες ενώ οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, αφού κάποιες «κάνουν λόγο»  για καυγά που εκτυλίχθηκε σε φόνο, ενώ άλλες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για οργανωμένη  θανάσιμη παγίδα.
 
Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αιτία του φονικού επεισοδίου, ήταν διαφορές μεταξύ συγκεκριμένων νεαρών για ναρκωτικά. Ο ύποπτος ή ύποπτοι που καταζητούνται από την Αστυνομία, απασχόλησαν και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές κι ιδιαίτερα την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών για υποθέσεις διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Μετά τα φονικά μαχαιρώματα, ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί, όπως κι όλοι οι νεαροί που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στον χώρο.  
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ
Δέσμευση Βουλής για προώθηση υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή
Δύσκολη συζήτηση των 27 στις Βρυξέλλες για ανταγωνιστικότητα λόγω κεφαλαιαγορών
Εκπέμπει SOS ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Τροόδους-«Τριτοκοσμικές οι συνθήκες, αναγκαία η ανακαίνιση του»
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ να προσπαθήσουν για σύμβαση οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
Πώς απαντά η Υπ. Ασθενοφόρων για το περιστατικό με τη λιπόθυμη μαθήτρια-«Δεν ήταν επείγον»