Χτυπούσαν για τρεις μέρες τη 16χρονη στη Λεμεσό

Χτυπούσαν κάθε μέρα την 16χρονη που εμφανίζεται στο βίντεο να δέχεται μπουνιές και κλωτσιές από συνομήλικες της.

Οι δύο μαθήτριες είχαν τιμωρηθεί από το σχολείο ενώ εναντίον τους εκκρεμούσε πειθαρχική παραπομπή από το σχολείο. Μάλιστα για το περιστατικό ήταν ενήμερη και η Αστυνομία.

Παρ' όλα αυτά οι δύο μαθήτριες –θύτες δεν δίστασαν ούτε λεπτό να ξαναχτυπήσουν τη συμμαθήτριά τους και μάλιστα αυτή τη φορά όσα έγιναν φρόντισαν να καταγραφούν με κάμερα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΟΛΤΕΚ Μιχάλης Τσιάρλιστο που μίλησε χθες στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, τίποτα δεν σταματούσε τις δύο μαθήτριες. «Από τη Δευτέρα ακολούθησαν τρεις -καθημερινοί- ξυλοδαρμοί, είτε εντός του σχολικού χώρου είτε εκτός. Η Διεύθυνση του σχολείου είχε συμφιλιώσει τις μαθήτριες και είχε παραπέμψει τους υπόλογους στο πειθαρχικό, όπως και όφειλε. Το πρωί της Τρίτης, οι μαθήτριες βρέθηκαν εκτός του σχολικού χώρου και το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθυντή, οπόταν και εκείνος κάλεσε την Αστυνομία για δεύτερη φορά. Λόγω της προπηλάκισης του θύματος και του πατέρα της, κατέφθασε περιπολικό για να τους προστατέψει. Την Τετάρτη έγινε επεισόδιο ξανά και επενέβη ένας από τους αιρετούς καθηγητές της ΟΛΤΕΚ. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός μου εξομολογήθηκε πως αν δεν ήταν παρών, τα πράγματα θα ήταν άσχημα. Όταν ελάμβαναν χώρα όλα αυτά, είχαν ήδη προηγηθεί δύο καταγγελίες στην Αστυνομία, μια τη Δευτέρα και μια την Τρίτη», είπε.

Σημειώνεται πως με χθεσινή ανακοίνωση της η Επίτροπος Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ζήτησε απ΄ όλους να κατεβάσουν το βίντεο ενώ εξέφρασε τη θλίψη της που ενώ το facebook κατέβασε τα βίντεο που δείχνουν τον ξυλοδαρμό της 16χρονης κάποιοι επιμένουν να το ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 

Δειτε Επισης

Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Παρεμβαίνει το Υπουργείο Οικονομικών για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»
Με τη συμμετοχή 400 ποδηαλτών/τριών αρχίζει την Παρασκευή το Cyprus Gran Fondo
Έκκληση ΟΣΑΚ για ενεργοποίηση ιατρικού προφίλ στο λογισμικό ΓεΣΥ