Eρωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον 67χρονο οικοδεσπότη της στο Airbnb-Της έκανε πρόταση γάμου

Μια γυναίκα ερωτεύτηκε τρελά τον οικοδεσπότη του καταλύματος που έκλεισε μέσω Airbnb και παρά το 27χρονο χάσμα ηλικίας που έχουν, αρραβωνιάστηκαν μόλις τρεις μήνες μετά τον κεραυνοβόλο έρωτά τους.

Η Αντζι Λούκας, από το North Fort Myers της Φλόριντα, ήταν ελεύθερη για τρία χρόνια όταν άρχισε να χάνει την ελπίδα ότι θα βρει κάποτε την αδελφή ψυχή της.

Αλλά για να γιορτάσει τα 40α γενέθλιά της τον Ιούλιο, έκανε κράτηση για δύο διανυκτερεύσεις σε μια ιδιοκτησία του 67χρονου Ντένις Γουέις, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ενοικίασης Airbnb.

Αρχικά απέρριψε το αίτημά της αφού πίστευε κατά λάθος ότι η γυναίκα σχεδίαζε να διοργανώσει ένα πάρτι που θα παραβίαζε τους κανόνες για τον Covid-19. Μόλις συνειδητοποίησε το λάθος του, ωστόσο, της επέτρεψε να μείνει και μάλιστα της έκανε έκπληξη με δώρα γενεθλίων, cupcakes και τεκίλα.

Οι δυο τους στη συνέχεια ήρθε κοντά καθώς ανακάλυψε ότι έχουν πολλά κοινά, παρά το μεγάλο χάσμα ηλικίας τους. Ακολούθησε ένα ειδύλλιο αστραπή, με τον Ντένις να κάνει πρόταση γάμου στην Αντζι, στο ηλιοβασίλεμα τον Σεπτέμβριο, μόλις τρεις μήνες μετά τη συνάντησή τους.

«Άρχισα να χάνω την ελπίδα ότι θα συναντούσα ποτέ την αγάπη της ζωής μου. Μπορεί να ακούγεται γλυκανάλατο, αλλά ο Ντένις έχει μεταμορφώσει τη ζωή μου και με αντιμετωπίζει σαν πριγκίπισσα», είπε η Αντζι.

Η Αντζι, της οποίας ο πατέρας είναι 63 ετών και η μητέρα της 59 ετών, είπε ότι η οικογένειά της έχει στηρίξει την απόφασή της και της κάνει πλάκα, πως ο 33χρονος γιο του Ντένις, είναι πιο κοντά στην ηλικία της, από τον αρραβωνιαστικό της.

Απαντώντας στους επικριτές τους που μιλούν για τη διαφορά ηλικίας τους, είπε: «Θα έλεγα απλώς “ζήστε και αφήστε τους άλλους να ζήσουν όπως θέλουν. Αν βρείτε κάποιον που αγαπάτε και τυχαίνει να είναι πολύ μεγαλύτερος ή πολύ νεότερος από εσάς, εφόσον δεν βλάπτετε κανέναν άλλο και είναι συναινετικό και αγαπάτε ο ένας τον άλλον, δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε την ηλικία να εμποδίσει την αληθινή ευτυχία και την ευκαιρία στην αγάπη».

Για τέσσερα χρόνια πριν γνωρίσει τον Ντένις, η Αντζι ζούσε μόλις μισή ώρα μακριά στο γειτονικό Lehigh Acres, αν και οι δρόμοι τους δεν είχαν συναντηθεί ποτέ.

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι μέσω Airbnb

Μιλώντας για το πώς γνωρίστηκαν, η 40χρονη γυναίκα, είπε: «Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα ποτέ την Airbnb. Έγραψα ένα πολύ χαρούμενο μήνυμα χαιρετισμού στον Ντένις και του είπα ότι ήταν τα γενέθλιά μου. Αλλά το παρεξήγησε και σκέφτηκε ότι σχεδίαζα να κάνω πάρτι, το οποίο δεν ίσχυε - είμαι πολύ προσεκτική σχετικά με τον Covid - 19, οπότε απέρριψε το αίτημά μου».

Συνειδητοποιώντας το λάθος του, ο Ντένις κάλεσε την Αντζι την επόμενη μέρα για να ζητήσει συγγνώμη, ελπίζοντας να την πείσει να έρθει για το ταξίδι της όπως είχε προγραμματιστεί. «Είπα ότι κατάλαβα και ήμουν εντάξει με την απόρριψη, αλλά ήταν τόσο φιλικός, τόσο έξω καρδιά και κοινωνικός. Είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση. Στο τέλος, μου μίλησε γλυκά και με έπεισε να κάνω το ταξίδι», συνέχισε η Αντζι.

Σε ένα άλλο παιχνίδι της μοίρας, ο Ντένις δεν έπρεπε καν να είναι αρχικά στην πολιτεία κατά την επίσκεψη της Αντζι. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Airbnb σημαίνει ότι οι οικοδεσπότες δεν μένουν πάντα στο κατάλυμα με τους επισκέπτες τους. Ορισμένοι νοικιάζουν ολόκληρα σπίτια, ενώ άλλα προσφέρουν ιδιωτικό δωμάτιο

Η Άντζι και ο Ντένις γνωρίστηκαν τυχαία και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα

Στην περίπτωση του Ντένις, είχε σκοπό να βρίσκεται στο Κολοράντο, περίπου 2.000 μίλια μακριά, που σημαίνει ότι η Αντζι θα είχε το σπίτι όλο δικό της. Αλλά όταν ένα ζευγάρι που φρόντιζε την ιδιοκτησία πίσω στη Φλόριντα έπρεπε να φύγει απροσδόκητα, δεν είχε άλλη επιλογή από το να πετάξει πίσω και να βεβαιωθεί ότι το σπίτι ήταν έτοιμο για την άφιξή της.

Περιγράφοντας την τυχαία συνάντηση τους, ο Ντένις ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λόγω της σύγχυσης με τον ιστότοπο, ήθελα να κάνω κάτι πολύ ωραίο για τα γενέθλιά της. Αν δεν είχαν φύγει, δεν θα είχα επιστρέψει ποτέ στη Φλόριντα, οπότε ποτέ δεν θα είχα συναντήσει την Αντζι αυτοπροσώπως. Ο Κύριος εργάζεται με μυστηριώδεις τρόπους».

Όταν η Αντζι έφτασε στις 8 Ιουλίου - την ημέρα πριν από τα 40ά της γενέθλια – έμεινε έκπληκτη από τη χειρονομία. Εκείνο το βράδυ, ο Ντένις επέστρεψε στο σπίτι από το Κολοράντο και το ζευγάρι πέρασε το βράδυ κουβεντιάζοντας αμέσως. Ο Ντένις έμεινε στην κρεβατοκάμαρά του, ενώ η Αντζι κοιμόταν σε ένα από τα δωμάτια στην άλλη πλευρά του σπιτιού.

Είπε ότι ήταν «λίγο νευρική» από το γεγονός ότι έμεινε κι αυτός εκεί, αλλά λόγω του «υπέροχου τηλεφώνου» που είχαν μοιραστεί προηγουμένως, είχε ήδη αισθανθεί άνετα μαζί του.«Το επόμενο πρωί - τα 40α γενέθλιά μου - είχαμε καφέ και μου έκανε πρωινό. Πίναμε μιμόζα στο αίθριο της πισίνας του. Η συνομιλία έγινε ακόμα πιο εύκολη και πιο χαλαρή. Παρά τη διαφορά ηλικίας μας, ήταν πολύ εύκολο να τα πάμε καλά και να μιλήσουμε».

Στις 10 Ιουλίου, επέστρεψε στο σπίτι της στο Lehigh Acres, έχοντας στο μυαλό της τον Ντένις. Η Αντζι, της οποίας το προηγούμενο μεγαλύτερο χάσμα ηλικίας σε μια σχέση ήταν πέντε χρόνια, είπε ότι «ήξερε 100%» πως υπήρχε μια ρομαντική σπίθα μεταξύ τους.

Η συγκατοίκηση και η πρόταση γάμου

Τρεις μέρες αργότερα, επέστρεψε στο North Fort Myers για να μείνει μαζί του για λίγες μέρες και η σχέση τους προχώρησε γρήγορα. «Γρήγορα αρχίσαμε να ερωτευόμαστε και γίναμε βασικά αχώριστοι», είπε η Αντζι. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Ντένις την κάλεσε να μείνει μαζί του, ενώ της έκανε πρόταση γάμου, σε ένα ταξίδι στο νησί Captiva, 45 λεπτά μακριά από το North Fort Myers στον Κόλπο του Μεξικού.

«Είχαμε δείπνο σε ένα φανταχτερό εστιατόριο, και στη συνέχεια, γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου, με ένα εκπληκτικό σκηνικό ηλιοβασιλέματος. Ήταν τόσο ρομαντικό», είπε η 40χρονη. Τώρα το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί τον επόμενο χρόνο.

Σκεπτόμενη την καταπληκτική ιστορία αγάπης της, η Αντζι δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που υποτίθεται ότι ήταν μια ήσυχη παραμονή γενεθλίων έχει αλλάξει τη ζωή της τόσο δραστικά. Από την πλευρά του ο Ντένις, παραδέχτηκε ότι του άρεσε πριν καν συναντηθούν από κοντά. «Κοίταζα συνεχώς την εικόνα της στο προφίλ της στην εφαρμογή Airbnb. Την κοίταζα τέσσερις ή πέντε φορές την ημέρα. Υπήρχε κάτι σε αυτήν και δεν μπορούσα να τη βγάλω από το μυαλό μου», δήλωσε.

Τώρα, η Αντζι βοηθά τον Ντένις με τις κρατήσεις του στο Airbnb ετοιμάζοντας το σπίτι για τους επισκέπτες και της αρέσει να τους λέει πώς συναντήθηκαν.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Θετική εξέλιξη θεωρεί ο Πρόεδρος τη συνάντηση Γκουτέρες-Ταταρ
N. Χριστοδουλίδης: Οι Τούρκοι στο παρασκήνιο επιχείρησαν να αποτρέψουν το σχέδιο Αμάλθεια
Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Διάλειμμα στα αυτοκίνητά τους έκαναν οι εργάτες που σκοτώθηκαν στη γέφυρα της Βαλτιμόρης
Αξιωματούχος τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας: Ο Ερντογάν θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ στις 9 Μαϊου
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη