Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στο Λος Άντζελες θα κόβουν ρεύμα και νερό σε όποιον κάνει πάρτι

  06/08/2020 13:35
Στο Λος Άντζελες θα κόβουν ρεύμα και νερό σε όποιον κάνει πάρτι

Στο Λος Άντζελες θα κόβουν ρεύμα και νερό σε όποιον κάνει πάρτι

  06/08/2020 13:35

Ο Δήμαρχος του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι θα πάρει πολύ σκληρά μέτρα σε περίπτωση μεγάλων συναθροίσεων σε σπίτια. Προειδοποιεί μέχρι και με διακοπή ρεύματος.

Τον δικό του τρόπο για να περιορίσει τα πάρτι και τις μεγάλες συναθροίσεις βρήκε το Λος Άντζελες, με τον Δήμαρχο της πόλης να ανακοινώνει τα νέα αυστηρά μέτρα και τις ποινές που θα επιβάλλονται σε όσους παραβαίνουν τους ισχύοντες κανόνες και προκαλούν αθρόες συναθροίσεις που απειλούν με ακόμη μεγαλύτερη διασπορά του κορωνοϊού.

Όπως γνωστοποίησε ο Eric Garcetti, λοιπόν, προκειμένου να κοπούν τα πάρτι και οι μεγάλες συγκεντρώσεις στο σπίτι, η πόλη θα κόψει δύο άλλα πράγματα σε όσους τα διοργανώνουν και μάλιστα πολύ σημαντικά για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση των πάρτι: Το ρεύμα και το νερό. όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος, λοιπόν, σε όσα σπίτια γίνονται πάρτι θα γίνεται και διακοπή υδροδότησης αλλά και παροχής ρεύματος ώστε να διακόπτονται και τα πάρτι.

Βέβαια, λίγο πριν από αυτή την ανακοίνωση, την αυστηροποίηση των μέτρων είχε ζητήσει και προαναγγείλει ο Ντέιβιντ Ρίου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης για όσους παραβιάζουν τους κανόνες της δημόσιας υγείας.

Πηγή: news247.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας