Τρίτη 11 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα φορούσε μάσκα αν βρισκόταν 'σε στενή επαφή' με ανθρώπους

  02/07/2020 07:55
Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα φορούσε μάσκα αν βρισκόταν σε στενή επαφή με ανθρώπους

Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα φορούσε μάσκα αν βρισκόταν 'σε στενή επαφή' με ανθρώπους

  02/07/2020 07:55

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει αποφύγει να τον δουν δημοσίως να φοράει μάσκα προστασίας, δήλωσε χθες ότι θα το έκανε εάν βρισκόταν σε χώρο όπου θα ήταν σε στενή επαφή με άλλους ανθρώπους, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.
 
"Είμαι υπέρ της μάσκας. Αν βρισκόμουν σε στενή επαφή με ανθρώπους ασφαλώς και θα την φορούσα", είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox Business Network.
 
Αμέσως μετά ωστόσο, πρόσθεσε ότι κατά την άποψή του δεν θα έπρεπε να γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε πανεθνικό επίπεδο "επειδή υπάρχουν πολλά μέρη στη χώρα όπου οι άνθρωποι μένουν σε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους".
 
Ο Τραμπ έχει βρεθεί απομονωμένος ακόμη και εντός του Ρεπουμπλικανικού κόμματος επειδή δεν προωθεί τη χρήση της μάσκας από τους Αμερικανούς πολίτες, την ώρα που οι μολύνσεις αυξάνονται σε πολλές Πολιτείες.
 
Ο Ρεπουμπλικάνος Μιτς Μακόνελ, ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία, είπε στο κανάλι Fox ότι οι δηλώσεις του Προέδρου είναι καλοδεχούμενες. "Νομίζω ότι βοηθούν", σχολίασε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας