Σάββατο 11 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Δύο εισαγόμενα κρούσματα στην Ταϊλάνδη σε 24 ώρες

  30/06/2020 13:15
Δύο εισαγόμενα κρούσματα στην Ταϊλάνδη σε 24 ώρες

Δύο εισαγόμενα κρούσματα στην Ταϊλάνδη σε 24 ώρες

  30/06/2020 13:15

Η Ταϊλάνδη επιβεβαίωσε σήμερα δύο νέα εισαγόμενα περιστατικά μόλυνσης του νέου κορωνοϊού, συμπληρώνοντας έτσι 36 ημέρες χωρίς να έχει καταγραφεί κάποια εσωτερική μετάδοση της πανδημίας.

Οι δύο νέες περιπτώσεις μόλυνσης αναφέρονται σε Ταϊλανδούς που επέστρεψαν από το Κατάρ, όπου και παρέμειναν σε καραντίνα, σύμφωνα με την Πανπράπα Γιονγτκρατούλ, εκπρόσωπο Τύπου του κέντρου διαχείρισης για την cocvid-19 που έχει συγκροτήσει η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, 58 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Ταϊλάνδη από τον κορωνοϊό, ενώ έχουν καταγραφεί 3,171 περιστατικά μολύνσεων. Από τους ασθενείς αυτούς, οι 3.056 έχουν αναρρώσει.

Για ποιους σκέφτονται να ανοίξουν τα σύνορα στην Ταϊλάνδη

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών έγινε γνωστό ότι η Ταϊλάνδη σχεδιάζει να χαλαρώσει κάποιους από τους περιορισμούς που έχει επιβάλει στην είσοδο αλλοδαπών στη χώρα, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού φαίνεται να είναι υπό πλήρη έλεγχο. Αυτοί που θα επωφεληθούν από τη χαλάρωση θα είναι μεταξύ άλλων στελέχη επιχειρήσεων, εξειδικευμένοι εργάτες και αλλοδαποί που ζουν στην Ταϊλάνδη.

«Οι τρεις πρώτες ομάδες θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη και να παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών», εξήγησε ο εκπρόσωπος του κέντρου διαχείρισης της covid-19 Ταουσίν Ουισανουγιότιν.

Πηγή: iefimerida.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας