Διπλά στοιχεία ταυτότητας εμφάνιζε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας στη Βούλα

Με δύο στοιχεία ταυτότητας βελγικής προέλευσης γυρνούσε στην Ελλάδα ο άντρας ηλικίας περίπου 45 ετών που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης χθες το βράδυ στη Βούλα.
 
Στο ενοικιαζόμενο σπίτι βραχυχρόνιας μίσθωσης της οδού Δωδεκανήσου 14, ζούσε ο ίδιος με την γαλλόφωνη σύζυγό του και το παιδί τους δύο ετών και μάλιστα βρίσκονταν αρκετό καιρό στην Ελλάδα. Ο ίδιος φέρεται να απασχολούταν στον χώρο των επιχειρήσεων εμπορίας τροφίμων και κάρβουνου, ωστόσο η φερόμενη σύζυγός του δεν γνώριζε λεπτομέρειες για τις δραστηριότητές του, παρότι ζούσαν σχεδόν δύο χρόνια στη χώρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαφιόζικη εκτέλεση στην Ελλάδα-Δολοφόνησαν επιχειρηματία έξω από το σπίτι του
 
Βεβαίως, δύσκολα μπορούν να φανταστούν ότι ένας άνθρωπος που η επαγγελματική ενασχόληση του ήταν με την εμπορία αυτών των ειδών ότι θα μπορούσε να γίνει στόχος μίας εκτέλεσης με επαγγελματική μεθοδολογία…
 
Οι Αρχές ακριβώς επειδή ανακάλυψαν έγγραφα με δύο διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας του θύματος βελγικής προέλευσης έχουν προχωρήσει σε δακτυλοσκόπηση και έχουν αποστείλει όλα τα στοιχεία στις βελγικές Αρχές, στην Interpol και στην Europol, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιήσουν πρώτα από όλα την ταυτότητα τόσο του θύματος όσο και της φερόμενης συζύγου του, αλλά και σε μία προσπάθεια να ενημερωθούν για τυχόν έκνομες δραστηριότητες του θύματος.
 
Η δολοφονία του έχει χαρακτηριστικά μαφιόζικου τύπου εκτέλεσης, καθώς την στιγμή που στάθμευε το αυτοκίνητό του έξω από την οικία του, του επιτέθηκε ο εκτελεστής και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι δύο φορές, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του. Στην κατοχή του θύματος βρέθηκε ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.
 
Αμέσως μετά ο δράστης διέφυγε μόνος ή με τυχόν συνεργό που τον ανέμενε, ενώ γείτονες άκουσαν μετά τους πυροβολισμούς μαρσάρισμα μοτοσικλέτας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών που μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.
 
Παράλληλα, έχουν πάρει καταθέσεις από την σύζυγό του και τους γείτονες και αναζητούν πληροφορίες για το θύμα ώστε να σχηματίσουν μία εικόνα, ενώ αναζητούν βιντεοληπτικά υλικά από τυχόν κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν κάτι αξιοποιήσιμο για τον δράστη ή τους δράστες.
 
Πηγή: news247

Δειτε Επισης

Διάλειμμα στα αυτοκίνητά τους έκαναν οι εργάτες που σκοτώθηκαν στη γέφυρα της Βαλτιμόρης
Αξιωματούχος τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας: Ο Ερντογάν θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ στις 9 Μαϊου
Αεροπλάνο της British Airways από Αθήνα για Λονδίνο με 180 επιβάτες πέρασε ξυστά από drone
ΒΙΝΤΕΟ: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα στη φυλακή στον Ισημερινό-Ένας νεκρός
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»