Πέμπτη 9 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οι Βρετανοί τουρίστες τονώνουν την κίνηση στο Σαρμ Ελ Σέιχ

  23/02/2020 14:16
Οι Βρετανοί τουρίστες τονώνουν την κίνηση στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Οι Βρετανοί τουρίστες τονώνουν την κίνηση στο Σαρμ Ελ Σέιχ

  23/02/2020 14:16
Σημαντική η τονωτική ένεση στα ξενοδοχεία του κοσμοπολίτικου Σαρμ Ελ Σέιχ από τους Βρετανούς τουρίστες.
 
«Η εισροή τουριστών στο Νότιο Σινά αυξήθηκε κατά 30% μετά την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου», για άρση της ταξιδιωτικής απαγόρευσης για το Σαρμ Ελ Σέιχ στα τέλη του περασμένου χρόνου, γράφει ο αιγυπτιακός Τύπος.

Εδώ και μία εβδομάδα, επαναλήφθησαν και οι πρώτες δύο πτήσεις TUI, που προέρχονταν από αεροδρόμια του Γκάτγουικ και Μάντσεστερ, με σχεδόν 380 επιβάτες.
 
Ακόμη περισσότερες αναμένονται οι βρετανικές αφίξεις στο άμεσο μέλλον με την απόφαση του εθνικού αερομεταφορέα της Αιγύπτου Egyptair να ξεκινήσει από τις 29 Φεβρουαρίου απευθείας πτήσεις μεταξύ του Σαρμ Ελ Σέιχ και του Λονδίνου.
 
Η παρουσία των Βρετανών τουριστών στο Σαρμ Ελ Σέιχ αποτελεί βαρόμετρο για την τουριστική κίνηση της περιοχής, καθώς η βρετανική αγορά αντιπροσωπεύει το 35% του αριθμού των τουριστών στο Νότιο Σινά.
 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι βρετανικές πτήσεις προς το Σαρμ Ελ Σέιχ θα αυξηθούν περαιτέρω κατά το προσεχές διάστημα, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Γερμανία, η Πολωνία και η Ιταλία αύξησαν και εκείνες τις πτήσεις τους στο Σαρμ Ελ Σέιχ, μετά την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να ξεκινήσει και πάλι τις πτήσεις του στην περιοχή.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας