Πρίγκιπας Γουίλιαμ σε... vertigo-Είδε φωτογραφία του και νόμιζε ότι ήταν η κόρη του

Η ομοιότητα του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την κόρη του, πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι τόσο μεγάλη, που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιος είναι ποιος στις φωτογραφίες.
 
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησαν τις εξαιρετικές δεξιότητες στα γλυκά μιας γυναίκας κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στο κέντρο Khidmat, που προσφέρει δραστηριότητες και εργαστήρια για να βοηθήσει τους πιο ευάλωτους ανθρώπους της κοινότητας. Η γυναίκα αυτή είχε φτιάξει cupcakes με όμορφες φωτογραφίες του βασιλικού ζευγαριού, φωτογραφίες ορόσημα της ζωής τους. Μεταξύ αυτών, η γνωριμία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο γάμος τους και η γέννηση των τριών παιδιών τους: του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις.
 
«Εγώ είμαι αυτός; Μοιάζει πολύ με την Σάρλοτ»
Αλλά όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έριξε μια πιο προσεκτική ματιά στις προσπάθειές της, δεν μπορούσε να πει εάν μία φωτογραφία έδειχνε τον ίδιο ως παιδί ή ήταν η κόρη του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ. Απευθυνόμενος στην γυναίκα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξέφρασε το ερώτημα: «Εγώ είμαι αυτός; Δεν μοιάζει πολύ με την Σάρλοτ;» με την έκπληκτη Κέιτ Μίντλετον να απαντά: «Μοιάζει τόσο πολύ με την Σάρλοτ» και τον δούκα του Κέμπριτζ να ρωτά πάλι: «Εγώ είμαι αυτός;».

 

Λαμβάνοντας την επιβεβαίωση πως ήταν όντως αυτός και όχι η μικρή Σάρλοτ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απάντησε: «Ω Θεέ μου, μοιάζει τόσο πολύ με την Σάρλοτ. Είναι απίστευτο. Δεν την είχα ξαναδεί αυτή. Μοιάζουμε πάρα πολύ. Συγχαρητήρια, χρειάστηκε πολύ δουλειά για να γίνει αυτό. Απίστευτο».
 

Ενωμένοι και αγαπημένοι πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον εν μέσω του Megxit
Το βασιλικό ζευγάρι επισκέφθηκε το Μπράντφορντ για να πραγματοποιήσει την πρώτη του κοινή βασιλική υποχρέωση για το 2020. Η πρώτη στάση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, που φορούσε ένα πολύ οικονομικό φόρεμα Zara και ένα πράσινο σκούρο παλτό Alexander McQueen, ήταν στο δημαρχείο της πόλης, όπου συνομίλησαν με μια ομάδα νέων ανθρώπων για την ζωή στο Μπράντφορντ.
 
Το ζευγάρι χαροποίησε ιδιαίτερα τον κόσμο καθώς σταμάτησαν για να συνομιλήσουν με πολλούς από αυτούς, εν μέσω του Megxit και της απόφασης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
Κακοκαιρία στην Ισπανία-Νεκροί δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από τα κύματα