Τετάρτη 19 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τέλος οι βασιλικοί τίτλοι και τα χρήματα για Χάρι και Μέγκαν

  18/01/2020 21:06
Τέλος οι βασιλικοί τίτλοι και τα χρήματα για Χάρι και Μέγκαν

Τέλος οι βασιλικοί τίτλοι και τα χρήματα για Χάρι και Μέγκαν

  18/01/2020 21:06

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δεν θα κάνουν πλέον χρήση των ανώτερων βασιλικών τους τίτλων και θα λαμβάνουν δημόσιους πόρους για εκτέλεση των βασιλικών τους καθηκόντων, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, επίσης, έγινε γνωστό ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν το ποσό των 2,5 εκατ. λιρών, χρήματα των φορολογουμένων τα οποία είχαν ξοδέψει για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, που θα παραμείνει η οικογενειακή τους οικία στη Βρετανία.

Το ζευγάρι δεν θα αντιπροσωπεύει επίσημα τη βασίλισσα ενώ η νέα συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από την άνοιξη του τρέχοντος έτους.

Όλα αυτά λίγες μέρες αφότου οι Χάρι και Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι ήθελαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα.

Όπως αναφέρει δήλωση της Ελισάβετ, μετά από "πολλούς μήνες συνομιλιών και πιο πρόσφατες συζητήσεις" είναι "ικανοποιημένη που μαζί βρήκαμε έναν εποικοδομητικό και υποστηρικτικό τρόπο προς τα εμπρός για τον εγγονό μου και την οικογένειά του".

"Ο Χαρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειάς μου" συνεχίζει η ανακοίνωση.

"Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ως αποτέλεσμα της έντονης επιτήρησης τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλη την αφοσίωσή τους.

Πηγή:news247.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας