Σάββατο 22 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έκρυψε νεογέννητο σε τσάντα γυμναστηρίου και το πούλησε για 1.500 λίρες (video)

  05/12/2019 22:07
Έκρυψε νεογέννητο σε τσάντα γυμναστηρίου και το πούλησε για 1.500 λίρες (video)

Έκρυψε νεογέννητο σε τσάντα γυμναστηρίου και το πούλησε για 1.500 λίρες (video)

  05/12/2019 22:07

Σε φυλάκιση 7 ετών καταδικάστηκε μια γυναίκα από το Καζακστάν που έκλεψε ένα νεογέννητο από μαιευτήριο και το πούλησε για 1.500 λίρες. Η Asel Zhapanova, 22 ετών, έκλεψε το παιδί από το Περιφερειακό Νοσοκομείο Μητρότητας Taraz στη νότια επαρχία Jambyl του Καζακστάν.

Μπήκε στην αίθουσα των νεογνών και έβαλε το μωρό μέσα σε μια τσάντα γυμναστηρίου ενώ η μητέρα του βρέφους ήταν μακριά από το δωμάτιο, σύμφωνα με τους αρμόδιους που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το παιδί ήταν χωρίς επίβλεψη αφού η μητέρα του είχε πάει μέχρι την καντίνα της περιοχής για να φάει κάτι και ο φροντιστής έφυγε για να απαντήσει σε ένα τηλεφώνημα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο. Όταν ο φροντιστής επέστρεψε, κατάλαβε ότι έλειπε το παιδί και κάλεσε την αστυνομία

Η Zhapanova έφυγε από το νοσοκομείο μέσω της πόρτας υπηρεσίας χωρίς να την αντιληφθούν οι υπάλληλοι. Η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει εικόνες της 22χρονης, η οποία φορώντας ένα ροζ φόρεμα, φεύγει βιαστικά από το νοσοκομείο ενώ μεταφέρει το παιδί σε μια τσάντα.Οι αξιωματικοί έλεγξαν αμέσως όλες τις κάμερες παρακολούθησης και εντόπισαν την 22χρονη η οποία μπήκε σε ένα καταφύγιο κοντά στο νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός Zharaskan Akberdiev δήλωσε: «Το κορίτσι και το παιδί βρέθηκαν σε ένα κατάλυμα κοντά στο νοσοκομείο.Το κορίτσι πούλησε το παιδί για 1576 λίρες όταν συνελήφθη μαζί με τους υποψήφιους αγοραστές. Η κατάσταση του νεογέννητου ήταν καλή και η ζωή του δεν βρισκόταν σε κίνδυνο. Το βρέφος επέστρεψε στη μητέρα του, ενώ η  αστυνομία χρειάστηκε δύο ώρες για να επιλύσει την υπόθεση».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας