Κυριακή 19 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τιμώρησε την κόρη του κάνοντας εκείνος τις αναρτήσεις της και δείτε τι έγινε… (pics)

  03/12/2019 17:09
Τιμώρησε την κόρη του κάνοντας εκείνος τις αναρτήσεις της και δείτε τι έγινε… (pics)

Τιμώρησε την κόρη του κάνοντας εκείνος τις αναρτήσεις της και δείτε τι έγινε… (pics)

  03/12/2019 17:09
Ποια θα μπορούσε να είναι η «ιδανική» τιμωρία για μία 15χρονη;
 
Ένας μπαμπάς θέλοντας να δώσει ένα «μάθημα» στην κόρη του ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αποφάσισε να της πάρει το κινητό για δύο εβδομάδες και να διαχειρίζεται αυτός τους λογαριασμούς της στα social media.
Το παράπτωμα της 15χρονης Μάντελιν από το Τέξας ήταν ότι είχε βοηθήσει κάποια αγόρια να μπούνε χωρίς άδεια σε ένα πιτζάμα πάρτι που είχε πάει. Όταν οι γονείς της, Τάνια Φορντ και Λάρι Σούμπτερ, ανακάλυψαν τι είχε κάνει η κόρη τους σκέφτηκαν δύο τιμωρίες και την άφησαν να αποφασίσει ποια προτιμά.
 
Στη μία περίπτωση η Μάντελιν θα περνούσε έναν μήνα χωρίς το τηλέφωνό της. Στην άλλη περίπτωση η 15χρονη θα αποχωριζόταν και πάλι το τηλέφωνό της, αλλά για δύο εβδομάδες και οι γονείς της θα έπαιρναν τον πλήρη έλεγχο των λογαριασμών της στα social media.
Η 15χρονη Μάντελιν, χωρίς να το πολυσκεφτεί, προτίμησε την δεύτερη περίπτωση. Κάτι που μετάνιωσε πάρα πολύ γρήγορα αφού ο μπαμπάς της έγινε πολύ… δημιουργικός. Ο Λάρι, σύμφωνα με την The Sun, ανέλαβε τους λογαριασμούς της κόρης του στο Instagram και το TikTok στις 11 Νοεμβρίου και έκτοτε οι αναρτήσεις του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
 
Ακόμη και οι λεζάντες που βάζει στην κάθε φωτογραφία που αναρτά, είναι αστείες, με αποτέλεσμα ακόμη και οι συμμαθητές της κόρης του να μπαίνουν συχνά στο Instagram της για να δουν τι άλλο μπορεί να ανέβασε.
Σε ένα από τα βίντεο που ανάρτησε στα social media, ποζάρει μαζί με τον γαμπρό του, ντυμένοι με κοντά σορτσάκια και κοντά μπλουζάκια.
Σε μια άλλη, φορά μία πολύ στενή μπλούζα – μάλλον της κόρης του, και στο χέρι του έχει για βραχιόλια πολλά πολύχρωμα λαστιχάκια για τα μαλλιά ενώ φορά και μια περούκα ξανθιά.
 
Πηγή: Newsbomb
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας