Μύρισαν Χριστούγεννα-Με χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 30 μέτρων στολίζεται το Βουκουρέστι

Άρωμα Χριστουγέννων θα «πλημμυρίσει», από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 26 Δεκεμβρίου 2019, το κέντρο του Βουκουρεστίου με τη φετινή χριστουγεννιάτικη αγορά που θα υποδέχεται, σε καθημερινή βάση, τους επισκέπτες στην πλατεία Constitutiei.
 
Η χριστουγεννιάτικη αγορά αναμένεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, να υποδεχθεί φέτος μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, που θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους τριάντα μέτρων, να κάνει βόλτα στο παγοδρόμιο, να αναζητήσει αγαπημένα αντικείμενα και παιχνίδια της παιδικής του ηλικίας στους συνολικά 130 πάγκους που θα στηθούν και να μπει στο πνεύμα των εορτών, υπό τους μελωδικούς ρυθμούς χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.
 
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν γράμματα στον Αη Βασίλη, ο οποίος θα κάνει μία... στάση στη χριστουγεννιάτικη αγορά, στις 13 Δεκεμβρίου, και να απασχοληθούν σε δημιουργικές δραστηριότητες. Το μουσικό πρόγραμμα της φετινής χριστουγεννιάτικης αγοράς περιλαμβάνει πληθώρα συναυλιών από αγαπημένους καλλιτέχνες του ρουμανικού πενταγράμμου, αλλά και παιδικές χορωδίες.
 
Οι επισκέπτες μπορούν να δωρίσουν βιβλία και παιχνίδια για παιδιά σε σημείο που βρίσκεται κοντά στην είσοδο της χριστουγεννιάτικης αγοράς, η οποία θα είναι ανοιχτή καθημερινά, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ.
 
Η χριστουγεννιάτικη αγορά του Βουκουρεστίου αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού δικτύου χριστουγεννιάτικων αγορών και διοργανώνεται από το δημαρχείο του Βουκουρεστίου μέσω του κέντρου Creart.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Δασκάλα παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον σύντροφό της και τον έθαψε στον κήπο
Επίσημο τέλος στο κέντρο παρακολούθησης της εκεχειρίας στο Ναγκόρνο Καραμπάχ
Επείγουσα εκκένωση δύο νοσοκομείων στο Κίεβο υπό τον φόβο ρωσικών επιδρομών
Η Σαουδική Αραβία θα φιλοξενήσει Άραβες και Ευρωπαίους ΥΠΕΞ για συνομιλίες για τη Γάζα
Ανέβαλε το ταξίδι του στην Ουάσινγκον ο Ταγίπ Ερντογάν
Είκοσι πέντε τόνοι χασίς βρέθηκαν σε φορτηγό με πεπόνια με προορισμό τη Γαλλία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα