Ο Ουκρανός ηγέτης τρολάρει τους ηγέτες άλλων κρατών με ξεκαρδιστικό βίντεο

Την παλιά του ιδιότητα, εκείνη του κωμικού, φαίνεται πως «θυμήθηκε» ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τρολάροντας άγρια τους ηγέτες άλλων κρατών με ένα αστείο βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια συνόδου στην Γιάλτα.
 
Ο Ζελένσκι ανήλθε στο αξίωμά του τον περασμένο Απρίλιο, έχοντας προηγουμένως υποδυθεί τον πρόεδρο στην τηλεόραση και, όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει το κωμικό ύφος του όσο ασχολείται με την πολιτική.
 
Σύμφωνα με το άτομο που ανέβασε το βίντεο, μια αξιωμαχούχο της ινδικής αστυνομίας, το εν λόγω κλιπ προβλήθηκε στο πλαίσιο του ψυχαγωγικού προγράμματος ενός επίσημου δείπνου που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνόδου Ευρωπαϊκής Στρατηγικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Γιάλτα από τις 12 μέχρι τις 14 Σεπτέμβρίου. Η επίσημη - και σίγουρα πιο σοβαρή - παρουσίαση του προέδρου της Ουκρανίας είχε προηγηθεί το ίδιο πρωί.
 
Το spoof βιντεάκι παρουσιάζει μια φανταστική συνομιλία μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στο WhatsApp, και θίγει με αστείο τρόπο «ευαίσθητα» ζητήματα, όπως η προσάρτηση της Κριμαίας και οι πυρηνικές βλέψεις της Βόρειας Κορέας. Την παραγωγή του βίντεο, σύμφωνα με την Daily Mail, έφερε εις πέρας το Studio Kvartal-95, η εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργαζόταν ο Ζελένσκι στο παρελθόν ως κωμικός.
 


Στο ξεκίνημα της φανταστικής συνομιλίας στο WhatsApp, με τίτλο «Ομάδα Παγκόσμιων Ηγετών», o Ζελένσκι συστήνεται στους ομολόγους του, οι οποίοι με τη σειρά τους τον χαιρετούν στη γλώσσα τους. Η Βρετανία στέλνει ένα... ακατανόητο μήνυμα, προκαλώντας την απορία των άλλων Ευρωπαίων ηγετών (Ίσως μια σπόντα για την αλλοπρόσαλλη στάση της στο Brexit;).
 
Τελικά στη συζήτηση μπαίνει ο πρίγκιπας Χάρι, που στέλνει τα χαιρετίσματα της Βασίλισσας γιαγιάς του στην παρέα.
 
Μετά από την αποτυχημένη απόπειρα της Κίνας και της Ρωσίας να διεκδικήσουν τον τίτλο του διαχειριστή της ομάδας, η Ουάσινγκτον εκφράζει την επιθυμία να επενδύσει στην Ουκρανία. Σε αυτό το σημείο ο προκάτοχος του Ζελένσκι, ο Πέτρο Ποροσένκο (που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των ζαχαρωδών) «πετάγεται» για να προτείνει τα δολάρια να πάνε στον κλάδο... της παραγωγής σοκολάτας.
 
Όταν η Βόρεια Κορέα μπαίνει στη συζήτηση, όλοι τη συγχαίρουν για τις νέες της δυνατότητες ίντερνετ, προτού τελικά παραδεχθεί ότι «πετάχτηκε για πέντε λεπτά στη Νότια Κορέα» προκειμένου να συνδεθεί.
 
Δύο ακόμα καλές στιγμές του βίντεο είναι όταν ο Αμερικανός πρόεδρος επιχειρεί να φλερτάρει, προτού αντιληφθεί ότι έγραψε το μήνυμα σε λάθος συνομιλία αλλά και όταν λέει ξανά ότι θέλει να αγοράσει την Γροιλανδία: Η Δανία φυσικά αρνείται και η Κίνα του προτείνει να του πουλήσει ένα... αντίγραφο της, σε 10 φορές χαμηλότερη τιμή!
 
Ακολουθεί η παρέμβαση των Ρώσων χάκερ και οι αποτυχημένες σέλφι του Λευκορώσου προέδρου, που φαίνεται τελείως άσχετος με την τεχνολογία.

 


Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Φρικτό έγκλημα στο Σικάγο-Σκότωσαν 19χρονη έγκυο και της αφαίρεσαν το μωρό
Προειδοποιεί το Ιράν-«Έχουμε εντοπίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ, είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη»
Αρνήθηκε της χημειοθεραπείες για να γεννήσει το παιδί της-Έζησε μαζί του μόλις οκτώ μήνες
Γερμανός δισεκατομμυριούχος που είχε κηρυχθεί νεκρός το 2021 ίσως ζει κρυφά στη Μόσχα με την ερωμένη του
Τραγωδία στις ΗΠΑ-Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε
«Οι ΗΠΑ συμφώνησαν για επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα, με αντάλλαγμα περιορισμένο χτύπημα στο Ιράν»
Πρώην εργαζόμενοι της Boeing προειδοποιούν για «σοβαρά προβλήματα» ασφαλείας στα αεροσκάφη
Αβέβαιο πότε θα διεξαχθεί η ψηφοφορία στο ΣΑ για την ένταξη της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα γκάφα Μπάιντεν-Μπέρδεψε την Χάιφα με την Ράφα
Οι Βρυξέλλες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν απόπειρες ανάμιξης της Ρωσίας στις ευρωεκλογές