Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον μακελάρη του Οχάιο-Είχε εντρυφήσει σε μαζικές δολοφονίες

Απορίας άξιο είναι πώς μια τόσο προβληματική προσωπικότητα όπως αυτή του Κόνορ Μπετς στο Οχάιο, του 24χρονου άντρα που μέσα σε 30 δευτερόλεπτα σκότωσε εννιά ανθρώπους χρησιμοποιώντας ένα σούπερ - αυτόματο στο Ντέιτον, μπορούσε κανονικά και με το νόμο, να αγοράζει όπλα! 

Η 24χρονη Κέιτλιν Αντέλια Τζόνσον δήλωσε σε τοπική εφημερίδα του Οχάιο ότι έβγαινε με τον Μπετς από τον περασμένο Μάρτιο ως τον Μάιο και πως τον άφησε γιατί διαπίστωσε πως είχε πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Η κοπέλα είπε ότι καθώς ο δράστης της έδειχε υλικό από την μαζική δολοφονία στην συναγωγή του Πίτσμπουγκ, είχε προσέξει μια κόκκινη σημαία στον τοίχο του δωματίου του, ενώ εκείνος της περηφανευόταν πως ήξερε πάρα πολλά για όλα τα αντίστοιχα περιστατικά στις ΗΠΑ! 

Την διαβεβαίωσε μάλιστα πως όσα ήξερε ήταν για ακαδημαϊκούς σκοπούς: «Είναι απολύτως φυσιολογικό, είμαι μια πηγή χαράς και καλοσύνης, καθόλου τρομακτικός», της είχε απαντήσει όταν τον είχε ρωτήσει σχετικά. 

Λίγο αργότερα όμως, ο Μπετς της είχε αποκαλύψει πως ήταν διπολικός και πως έπασχε από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Μία φορά είχαν πάει για σκοποβολή μαζί, όπου έριξαν με αυτόματο όπλο, είπε ακόμα η Τζόνσον. 

Η κοπέλα πήρε την απόφαση να τον αφήσει, όταν εκείνος επέμενε να πάνε μαζί να αφήσουν στο σπίτι πρώην κοπέλας του ένα γράμμα. Εκείνος είχε εντοπίσει το σπίτι της από μια φωτογραφία στο Facebook και στο γράμμα έγραφε μεταξύ άλλων: «Καλώς ήρθες στη γειτονιά. Δεν μπορείς να κρυφτείς από το παρελθόν σου», ενώ υπέγραφε ως «ο γείτονάς σου». 

Τελικά η Τζόνσον τον έπεισε να το κάψει και να καταπολεμήσει αυτή την ανάγκη του, καθώς εκείνος παραδεχόταν πως κάποιες φορές είχε ανεξέλεγκτες παρορμήσεις προς κάποια πράγματα. 

Σε άλλη περίσταση την είχε ρωτήσει αν είχε τάσεις αυτοκτονίας και είχε πει πως εκείνος δύο φορές είχε βάλει την κάνη ενός όπλου στο στόμα του, αλλά ποτέ δεν βρήκε τη δύναμη να πατήσει την σκανδάλη.

Συμμαθητές του Μπετς από το γυμνάσιο εξάλλου είχαν αποκαλύψει πως τότε εκείνος είχε κάνει λίστες με «ανθρώπους που ήθελε να γδάρει» και πως τότε η αστυνομία είχε ενημερωθεί για όλα τα περιστατικά.

Δειτε Επισης

Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Πογκρόμ συλλήψεων δημοσιογράφων στο Αζερμπαϊτζάν που ερευνούν τη διαφθορά σε πολιτικές ελίτ
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Πάνω από 270 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια έφτασαν στη Λωρίδα της Γάζας
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»