Ομολόγησε ο δολοφόνος της Ρωσίδας blogger-«Με υποτιμούσε και με πρόσβαλε»

Το φόνο της πασίγνωστης beauty blogger, που βρέθηκε προ ημερών νεκρή μέσα σε βαλίτσα σε διαμέρισμα στη Μόσχα ομολόγησε κατά την ανάκρισή του ένας 33χρονος, σύμφωνα με τη ρωσική αστυνομία.
 
Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εισαγγελία ο Μαξίμ Γκαρέγιεφ ομολογεί ότι μαχαίρωσε την 24χρονη Εκατερίνα Καραγκλάνοβα «τουλάχιστον πέντε φορές στο στήθος και το λαιμό».
 
Η σορός του θύματος, που εργαζόταν ως δερματολόγος και σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας σε νοσοκομείο της ρωσικής πρωτεύουσας βρέθηκε γυμνή και με κομμένο το λαιμό και τραύματα από μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στη Μόσχα την περασμένη Παρασκευή από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και τους γονείς της.
 
Η αστυνομία είπε ότι δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης ή το όπλο του εγκλήματος στο σημείο.

«Με υποτιμούσε και με πρόσβαλε», είπε στην ανάκριση ο δράστης
Στο βίντεο από την ανάκριση ο 33χρονος Γκαρέγιεφ λέει στους αστυνομικούς ότι επιτέθηκε στην δημοφιλή blogger, με την οποία όπως είπε είχε σχέση, επειδή «τον προσέβαλε κατ’ επανάληψη και τον υποτιμούσε».

Υποστήριξε ότι της έδινε χρήματα, όποτε βρισκόντουσαν κι ότι στην τελευταία τους συνάντηση άρχισε να τον περιγελάει. «Μου είπε ότι ήμουν άσχημος κι ότι ούτε πλαστική εγχείρηση δεν θα με έσωζε», είπε προσθέτοντας ότι η 24χρονη του είπε ότι θα έπρεπε να μαζεύει ένα χρόνο χρήματα για να μπορέσουν να ξανασυναντηθούν.

Tα ρωσικά ΜΜΕ ασχολήθηκαν εκτεταμένα
με τη στυγερή δολοφονία της blogger
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA ο Γκαρέγιεφ είχε αρχίσει να συναντά την όμορφη blogger πριν από μερικές εβδομάδες και εθεάθη αρκετές φορές να μπαίνει στο διαμέρισμά της.
 
Οι επιθεωρητές της αστυνομίας είχαν αποκαλύψει νωρίτερα ότι κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν άνδρα που είχε σχέσεις με την Εκατερίνα να επισκέπτεται το σπίτι της το διάστημα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της. Λίγες μέρες αργότερα η αστυνομία άρχισε να ανακρίνει τον Γκαρέγιεφ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

До Нового года остаются считанные часы, а это значит, что самое время подводить итоги. Для меня 2017 год стал не только годом путешествий, но и годом перемен и переосмысления. Смело могу сказать, что я стала взрослее и серьёзнее (хотя как говорят мои близкие, что куда уж больше 😅). Я по-новому взглянула на многие вещи, события и людей. Пересмотрела своё к ним отношение и лишний раз убедилась, что я на правильном пути и рядом только лучшие 💪🏼 Хотя мне и не удалось достигнуть некоторых задуманных целей в этом году, но это только лишний раз доказывает, что всему своё время, место и подходящий момент 🙌🏼 В новом 2018 году хочу пожелать вам всем крепкого здоровья, счастья и успехов во всём! Пусть всё задуманное сбудется-главное это умение правильно расставлять приоритеты и отличать главное от второстепенного. Цените всё, что имеете и не забывайте стремиться к большему. Всех целую, обнимаю 💋 P.S. Кстати, собачки, 🐶 а ведь это именно наш год! Так что мы просто обязаны зажечь по полной! 😅💪🏽💥🔝

A post shared by Kati K. 💁🏻‍♀️ (@katti_loves_life) on


Η νεαρή γυναίκα είχε συνάψει πρόσφατα δεσμό μ’ έναν 52χρονο και σκόπευε να πάει στην Ολλανδία για να γιορτάσει στις 30 Ιουλίου τα γενέθλιά της.

Είχε ένα blog στο Instagram με 85.000 ακολούθους και θέμα τη μόδα, το lifestyle και τα ταξίδια. Αναρτούσε συχνά φωτογραφίες από διάφορες τοποθεσίες που επισκεπτόταν στην Ευρώπη κι ολόκληρο τον κόσμο.

Στην τελευταία της ανάρτηση, όπου πόζαρε στο φακό μ’ ένα ποτήρι κρασί στο χέρι μπροστά σε πισίνα στην Κέρκυρα, έγραφε ότι της άρεσε να ταξιδεύει συχνά, αλλά δεν έμενε παραπάνω από τρεις ως πέντε μέρες σε κάθε χώρα που επισκεπτόταν.
 
Πηγή: iefimerida.gr
 

Δειτε Επισης

Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Παίρνει τις λιμουζίνες, δίνει μικρότερα ηλεκτρικά οχήματα στους αξιωματούχους η Κυβέρνηση-1.6 εκ. ευρώ το κόστος
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Πρόσθετοι περιορισμοί των ΗΠΑ στον Ιρανό ΥΠΕΞ κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Προφυλακίστηκε στην Πολωνία ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με ρωσικές μυστικές υπηρεσίες
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση