Ο τέως βασιλιάς της Μαλαισίας χώρισε την πρώην «Μις Μόσχα», που για χάρη της άφησε τον θρόνο

Η πρωτοφανής παραίτησή του από τον θρόνο τον περασμένο Ιανουάριο εξέπληξε τους πάντες μέχρι που αποκαλύφθηκε πως ο 50χρονος βασιλιάς της Μαλαισίας Μωάμεθ Ε' είχε συνάψει γάμο τον Νοέμβριο με την 26χρονη Ρωσίδα καλλονή και πρώην «Μις Μόσχα», Οξάνα Βοεβοντίνα, η οποία σε φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει στο παρελθόν έκανε σεξ σε ριάλιτι σόου.

Έτσι, η παραίτηση του βασιλιά της Μαλαισίας και σουλτάνου της πολιτείας Κελαντάν, τρία χρόνια πριν την λήξη της θητείας του, φαινόταν μονόδρομος, όταν αποφάσισε να κάνει σύζυγό του την εντυπωσιακή «Μις Μόσχα 2015», η οποία για χάρη του ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε το όνομά της σε Ριάνα Οξάνα Πέτρα. Μάλιστα, το ζευγάρι απέκτησε τον Μάιο ένα γιο και η Οξάνα στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβαζε φωτογραφίες της ίδιας με τον βασιλιά αλλά και με τον νεογέννητο γιο τους.

«Μη αναστρέψιμο» διαζύγιο
Όμως, όπως έγινε γνωστό, άγνωστο προς το παρόν για ποιον λόγο, ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας χώρισε από την νεαρή σύζυγό του και το έγγραφο του διαζυγίου διέρρευσε ήδη στον Τύπο. Το διαζύγιο εκδόθηκε την 1η Ιουλίου στη Σιγκαπούρη, σύμφωνα με τον μουσουλμανικό νόμο της σαρία και είναι οριστικό, καθώς στο έγγραφο αναφέρεται ο μουσουλμανικός όρος «ταλάκ» και ο αριθμός 3, γεγονός που στη σαρία ερμηνεύεται ως «μη αναστρέψιμο διαζύγιο».
 
Μάλιστα, στο έγγραφο του διαζυγίου η ημερομηνία γάμου είναι η 7η Ιουνίου του 2018 ενώ μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε σε πολυτελή τελετή στη Μόσχα τον περασμένο Νοέμβριο. Ψηλά στο πιστοποιητικό διαζυγίου υπάρχει το έμβλημα της πολιτείας του Κελαντάν. 

Πηγές από το περιβάλλον της Ρωσίδας καλλονής αποκάλυψαν πως η ίδια μαζί με την 48χρονη μητέρα της και τον γιο της διαμένει σε κατοικία έξω από τη Μόσχα, την οποία πληρώνει ο τέως βασιλιάς της Μαλαισίας. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως η Οξάνα παραμένει αφοσιωμένη και βαθιά ερωτευμένη για πάντα με τον Μωάμεθ.
 
Έκπληξη αποτελεί η δήλωση του Ρώσου δικηγόρου της, Εβγκένι Τάρλο, ο οποίος υποστήριξε πως η πελάτισσά του δεν έχει λάβει έγγραφα διαζυγίου και τόνισε και εκείνος πως η Ρωσίδα παραμένει ερωτευμένη με τον σύζυγό της.

Θύμα πολιτικών μηχανορραφιών;
Ακόμα και πρόσφατα η Οξάνα συνεχίζει να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες της με τον σουλτάνου και να μιλά για τον έρωτά τους. Ο δικηγόρος της Ρωσίδας δήλωσε: «Το διαζύγιο είναι μόνο λόγια από τα "κίτρινα" μίντια. Δεν έχουμε επίσημα χαρτιά. Δεν γνωρίζουμε τίποτα». Όμως, ο ίδιος παραδέχθηκε πως το τελευταίο διάστημα η σχέση του ζευγαριού περνούσε κρίση «εξαιτίας πολιτικών μηχανορραφιών στην ελίτ της Μαλαισίας». 

Η Τατιάνα Αντρέεβα, φίλη της πρώην Μις Μόσχα αποκάλυψε στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, πως η Οξάνα ταξίδεψε στη Ρωσία στις 26 Ιουνίου για να παρακολουθήσει έναν διαγωνισμό ομορφιάς και ήταν ήδη χωρισμένη. «Ήρθε σε αυτόν τον διαγωνισμό ως μια ήδη χωρισμένη γυναίκα. Τώρα βρίσκεται στη Μόσχα», δήλωσε η Αντρέεβα. 
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Δειτε Επισης

Δεκαπεντάχρονος ο δράστης που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ιερέα στο Σίδνεϊ
Νέο βίντεο από τη στιγμή που οι Φρουροί της Επανάστασης εκτοξεύουν drones και πυραύλους
Μήνυμα στο Ιράν από τον Αρχηγό του Ισραηλινού στρατού-«Θα λάβει την απάντηση που πρέπει»
«Το Ισραήλ θα ανταπαντήσει στο Ιράν»-Ανάμεσα στους στόχους εργοστάσιο και σχέδιο εκτεταμένης κυβερνοεπίθεσης
Συγγραφέας μεταφέρει την αγωνία των πολιτών στο Ισραήλ-«Η πλειοψηφία δεν επιθυμεί απάντηση στο Ιράν»
Ποιος είναι ο ιερέας που μαχαιρώθηκε σε live σύνδεση στο Σίδνεϊ και γιατί προκλήθηκαν επεισόδια για χάρη του
Οι εκτιμήσεις για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή οδηγούν σε πτώση τιμών πετρελαίου
«Ναι» στα αντίποινα από Ισραήλ, «όχι» σε κλιμάκωση-«Δεν θέλουμε εντάσεις, αλλά θα απαντήσουμε», προειδοποιεί το Ιράν
WSJ: Ίσως και σήμερα η απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν
Με αναφορές στην επίθεση του Ιράν αλλά και το Κυπριακό το προσχέδιο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής