ΒΙΝΤΕΟ: Πτήση τρόμου για Airbus 380-Αναταράξεις ζωντάνεψαν τους χειρότερους εφιάλτες των επιβατών

Οι ειδικοί σε θέματα αεροσκαφών λένε ότι ένα αεροπλάνο δεν γίνεται να συντριβεί από τις αναταράξεις όσο σφοδρές και αλλεπάλληλες και να γίνουν προσθέτοντας πως το μόνο που αρκεί είναι οι επιβάτες να παραμένουν στις θέσεις τους με τις ζώνες δεμένες προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί, όπως συνέβη στην πτήση της Air Canada από το Βανκούβερ προς το Σίδνει.

Ωστόσο οι ανεπιθύμητες αναταράξεις μπορούν να γίνουν η αφορμή για να βιώσουν οι επιβάτες μια απίστευτα τρομακτική εμπειρία και να ζωντανέψουν οι χειρότεροι εφιάλτες τους. Υποσυνείδητα ακόμη και με το παραμικρό τράνταγμα τίθεται ενστικτωδώς σε λειτουργία το ανθρώπινο ένστικτο επιβίωσης, ενώ, αν τα πράγματα χειροτερέψουν, τότε αυτόματα η ταχυκαρδία σε συνδυασμό με την υψηλή πίεση αίματος και την υπερβολική εφίδρωση προκαλεί έκρηξη της αδρεναλίνης στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι η στιγμή που μπορεί να δεις την ζωή σου να περνάει από μπροστά σου σαν ταινία. 

Λίγα 24ωρα πριν την εφιαλτική πτήση της Air Canada, σημειώθηκε άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό, αυτή τη φορά σε πτήση της Emirates από το Όκλαντ προς το Ντουμπάι με το θηριώδες και πολυτελέστατο Airbus 380, όπως μπορείτε να δείτε στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr.

Οι βιντεοσκοπημένες από κάμερα κινητού τηλεφώνου εικόνες αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν στο αεροσκάφος της Emirates οι σφοδρές αναταράξεις πάνω από την Ινδία, συγκεκριμένα κάπου πάνω από το λιμάνι του Τσενάι. Οι γυάλινες επιφάνειες του Airbus 380, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως σύμβολο πολυτέλειας, με τις ιδιωτικές σουίτες, τα ντους-spa της πρώτης θέσης και το σαλόνι- μπαρ, έχουν θρυμματιστεί από την μεγάλη και διαρκή ένταση των αναταράξεων, αποθηκευτικοί χώροι έχουν κυριολεκτικά ξεχαρβαλωθεί, ενώ η μοκέτα στο μπαρ της «πνιγμένη« στην ακριβή γαλλική σαμπάνια, καθώς παρατηρούνται σπασμένα μπουκάλια και κρυστάλλινα ποτήρια. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Πρόστιμο σε παρουσιάστρια της ρωσικής τηλεόρασης που επέκρινε την επίθεση στην Ουκρανία-Είχε οργανώσει γυμνό πάρτι
Πεδίο μάχης η Βενετία για το εισιτήριο των 5 ευρώ-Αντιδρούν οι κάτοικοι, συγκρούστηκαν με την αστυνομία
Ένταλμα σύλληψης για τον Γκάρι Κασπάροφ από τη Ρωσία-Τον κατηγορούν για τρομοκρατία
Η Σουηδία στέλνει τάγμα στη Λετονία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»
Ανατροπή στο Ανώτατο της Ν. Υόρκης-Ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»
Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος-Ατελείωτες ουρές
Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν έρευνα για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Δύο εκατομμύρια Βρετανοί υποφέρουν από μακροχρόνια συμπτώματα Covid-Όσα δείχνει έρευνα
«Θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα»-H απάντηση του Κρεμλίνου για τους πυραύλους από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία