Κυριακή 18 Αυγ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Εξαφάνιση Μαντλίν: «Θέμα χρόνου να ομολογήσει ο απαγωγέας»

  19/05/2019 17:17
Εξαφάνιση Μαντλίν: «Θέμα χρόνου να ομολογήσει ο απαγωγέας»

Εξαφάνιση Μαντλίν: «Θέμα χρόνου να ομολογήσει ο απαγωγέας»

  19/05/2019 17:17
Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει, 12 χρόνια μετά, την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, με νέα στοιχεία να βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

Ο Jim Gamble είναι επικεφαλής της έρευνας για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν από την πρώτη στιγμή. Παρά το γεγονός ωστόσο ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από την εξαφάνισή της, δεν χάνει την ελπίδα του ότι «είτε ο απαγωγέας της, είτε συνεργός του, κάποια στιγμή, για όση ζωή μου απομένει, θα ομολογήσουν».
Ο Βρετανός ντετέκτιβ εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητά του πως την ίδια ακριβώς στιγμή οι αστυνομικοί θα ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης. 

«Πιστεύω ειλικρινά πως είτε μία προτροπή στη συνείδηση κάποιου, είτε η προχωρημένη τεχνολογία κάποια στιγμή -σε όση ζωή μου απομένει- θα μας οδηγήσουν στο να ανακαλύψουμε τι πραγματικά συνέβη στη Μαντλίν. Το πιστεύω ειλικρινά. Είτε αυτό έχει να κάνει με τον εντοπισμό ή την ομολογία του απαγωγέα, είτε με κάποιον που είδε κάτι εκείνο το βράδυ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Gamble σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

«Κάποιος σίγουρα έχει υποπτευθεί κάτι, αλλά για δικούς του λόγους το έχει κρατήσει για τον εαυτό του. Όσο περνάει ο καιρός όμως, οι σχέσεις αλλάζουν. Το ίδιο και οι άνθρωποι που έχουν κάνει άσχημα πράγματα, καθώς μπορεί να βιώσουν κάτι που θα τους αλλάξει όλη τους τη ζωή και θα θέλουν πλέον να πουν την αλήθεια».
 
Οι βασικές θεωρίες των Αρχών

Η πρώτη βασική θεωρία των ερευνητών είναι πως η Μαντλίν απήχθη είτε από διακινητές ανθρώπων,είτε από κάποιους που απλά ήθελαν να την εκμεταλλευτούν.
 
Μία άλλη το ίδιο πιθανή θεωρία, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, είναι πως η μικρή απήχθη κατά τη διάρκεια διάρρηξης.
 
Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου θα συνεχίσει πάντως την έρευνα για τη Μακάν ως τον Μάρτιο του 2020. Σημειώνεται ότι στις 12 Μαΐου ήταν τα γενέθλια της μικρής και οι γονείς της δήλωσαν πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν.
 

Πηγή: cnn.gr
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας