Συγκινεί η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της ASOS για τα τρία παιδιά του που σκοτώθηκαν

 Ανοιχτή επιστολή προς όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν απηύθυνε η οικογένεια του δισεκατομμυριούχου της Asos, Άντερς Χολς Πόβλσεν, που έχασε τα τρία από τα τέσσερά του παιδιά στα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Σρι Λάνκα, όταν η οικογένεια έκανε τις πασχαλινές της διακοπές. 

Η 15χρονη Άλμα, η 12χρονη Άγκνες και ο 5χρονος Άλφρεντ ήταν ανάμεσα στους 253 νεκρούς από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, στις 21 Απριλίου. Ζωντανή κατάφερε να βγει μόνον η μικρότερη κόρη του ζευγαριού, Άγκμες. 

Στην ανοιχτή επιστολή της οικογένειας, που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες Journal και Scotsman, το ζευγάρι Άντερς και Αν Πόβλσεν εκφράζει την «βαθιά ευγνωμοσύνη» για τα αναρίθμητα μηνύματα που δέχτηκαν, στέλνοντας κι αυτοί με τη σειρά τους την αγάπη τους. 

«Σας ευχαριστούμε. Στέλνουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας για τα συλλυπητήρια, την ευαισθησία και τις σκέψεις που λάβαμε, μετά την τραγική απώλεια των τριών αγαπημένων μας και όμορφων παιδιών Άλφρεντ, Άγκνες και Άλμα», αναφέρουν οι γονείς. 

Οι γονείς αναφέρουν ότι τα λόγια συμπαράστασης που έλαβαν άγγιξαν τις καρδιές τους. Επίσης, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους σε όσες οικογένειες έχασαν αγαπημένα πρόσωπα στις επιθέσεις. 

«Μέσα στην βαθύτατη θλίψη μας, είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που παραμένουμε ενωμένοι με την κόρη μας Άστριντ. Η ανάμνηση των τριών παιδιών μας, το υπέροχο πνεύμα τους και οι ψυχές τους θα παραμείνουν για πάντα στις καρδιές μας», σημειώνουν. 

Η επιστολή κοσμείται από τα αρχικά των τριών παιδιών που σκοτώθηκαν και έχει μία φωτογραφία που πλαισιώνεται από φτερά που αιρωούνται. 

Στην κηδεία των παιδιών, ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Δανία έφτασε στον καθεδρικό ναό έχοντας στην αγκαλιά του την απαρηγόρητη σύζυγό του και την μικρή του κόρη Άστριντ. Τα φέρετρα είχαν φωτογραφίες των παιδιών και ήταν διακοσμημένα με λουλούδια ενώ σε ένα από αυτά υπήρχαν πολύχρωμα μπαλόνια. Μετά από λίγα λεπτά σιωπής έξω από την εκκλησία, η 10χρονη αδελφή των νεκρών παιδιών έκοψε το σχοινί που συγκρατούσε τα μπαλόνια και τα άφησε στον ουρανό.

Δειτε Επισης

Αεροπλάνο της British Airways από Αθήνα για Λονδίνο με 180 επιβάτες πέρασε ξυστά από drone
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης