Δολοφόνησαν έφηβη και της αφαίρεσαν το έμβρυο από τη μήτρα

Τρία πρόσωπα, ανάμεσά τους μια μητέρα και η κόρη της, κατηγορήθηκαν χθες Πέμπτη από την αστυνομία στο Σικάγο για τον φόνο μιας έφηβης εγκύου, το μωρό της οποίας τής αφαιρέθηκε από τη μήτρα μεταθανάτια. Το πτώμα της Μαρλίν Οτσόα-Λόπες, 19 ετών, βρέθηκε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, σχεδόν τέσσερις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της.

Το κορίτσι είχε στραγγαλιστεί με καλώδιο κάποιου είδους, σύμφωνα με τις αρχές. Η έφηβη, εννιά μηνών έγκυος, πήγε την 23η Απριλίου σε σπίτι όπου της είχε δοθεί η υπόσχεση πως θα της έδιναν βρεφικά είδη δωρεάν. Δολοφονήθηκε και κατόπιν το μωρό αφαιρέθηκε από τη μήτρα, διευκρίνισε η αστυνομία. Η Κλαρίσα Φιγκερόα, 46 ετών, και η κόρη της Ντεζιρέ, 24, κατηγορούνται για τον φόνο.

Ο Πιοτρ Μπόμπακ, 40 ετών, σύντροφος της Κλαρίσας Φιγκερόα σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται πως προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα. Το κίνητρο της δολοφονίας της νεαρής δεν είναι ακόμη σαφές. Ενδέχεται οι γυναίκες να ήθελαν να μεγαλώσουν εκείνες το παιδί.
 
Πρόκειται για έναν "αηδιαστικό", "αληθινά φρικιαστικό" φόνο, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Σικάγου Εντι Τζόνσον.

"Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι ζει η οικογένεια" της κοπέλας, συνέχισε. "Θα γιόρταζε τη γέννηση ενός μωρού. Αντί γι` αυτό, θρηνεί τον χαμό της μητέρας και πιθανόν και του μωρού", πρόσθεσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Κατά τον υπαρχηγό της αστυνομίας Μπρένταν Ντίνιχαν, το θύμα "είχε αγοράσει κι άλλα βρεφικά είδη από το σπίτι της Κλαρίσας, την γνώριζε". 

Την ημέρα της εξαφάνισης της Μαρλίν Οτσόα Λόπες, η Κλαρίσα Φιγκερόα είχε επικοινωνήσει μαζί της μέσω Facebook. Η νεαρή πήγε στο σπίτι της Φιγκερόα διότι την είχε διαβεβαιώσει πως θα της χάριζε βρεφικά ρούχα και άλλα είδη, σύμφωνα με την αστυνομία.
 
Την ίδια ημέρα, η Κλαρίσα Φιγκερόα τηλεφώνησε στη γραμμή των πρώτων βοηθεών, και δήλωσε πως χρειαζόταν βοήθεια διότι ένα νεογέννητο δεν ανέπνεε. Το μωρό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι πιθανότητες να επιβιώσει μοιάζουν μηδαμινές. Κατά την εφημερίδα Chicago Sun-Times, το νεογέννητο είναι εγκεφαλικά νεκρό.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
Κακοκαιρία στην Ισπανία-Νεκροί δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από τα κύματα