Κυριακή 21 Ιουλ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Τα McDonalds στην Αυστρία θα γίνουν «προξενεία» των ΗΠΑ

  15/05/2019 13:46
Τα McDonalds στην Αυστρία θα γίνουν «προξενεία» των ΗΠΑ

Τα McDonalds στην Αυστρία θα γίνουν «προξενεία» των ΗΠΑ

  15/05/2019 13:46

Μια νέα σπεσιαλιτέ περιλαμβάνεται από σήμερα στο μενού των εστιατορίων της αλυσίδας McDonald’s στην Αυστρία: προξενικές υπηρεσίες στους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βιένη ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία με τα εστιατόρια McDonald’s η οποία προβλέπει ότι το προσωπικό τους θα μπορεί να βοηθά Αμερικανούς τουρίστες φέρνοντάς τους σε επαφή με τα αμερικανικά προξενεία στην Αυστρία.

«Οι ομάδες (των εστιατορίων McDonald’s) θα τους βοηθούν φέροντάς τους σε επαφή με τις προξενικές υπηρεσίες της αμερικανικής πρεσβείας», εξήγησε η διπλωματική αντιπροσωπεία των ΗΠΑ σε μήνυμά της στη σελίδα της στο Facebook.

Ανάμεσα στα παραδείγματα που αναφέρονται είναι η περίπτωση απώλειας ή κλοπής διαβατηρίου ή ακόμη η παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης σε περίπτωση ατυχήματος.

Η πρωτοβουλία έγινε δεκτή με διάφορα σχόλια στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπου αμέσως εμφανίστηκαν τα hashtag “McVisa” και “McPassport”.

«Προφανώς είμαστε εντελώς ανίκανοι να αναζητήσουμε τη διεύθυνση της πρεσβείας στο ίντερνετ», σχολίασε ένας χρήστης του Διαδικτύου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

 
Πίσω στην αρχή της σελίδας