Βίντεο φρίκης από Βραζιλία:Η κτηνωδία με τους 8 νεκρούς μαθητές στο σχολείο του Σάο Πάολο

Σοκ προκαλεί το πολύ σκληρό βίντεο από το πρωτοφανές μακελειό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε σχολείο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όταν ο 17χρονος Guilherme Taucci Monteiro και ο 25χρονος συνεργός του Luiz Henrique de Castro εισέβαλαν στο σχολικό συγκρότημα και θανάτωσαν με φρικτό τρόπο έξι ανήλικα παιδιά και δύο ενήλικες προτού θέσουν τέρμα στη ζωή τους.

Το ανατριχιαστικό βίντεο από τη σφαγή μέσα στο σχολείο δείχνει τη στιγμή που ένας εκ των δύο δολοφόνων -δεν διευκρινίζεται αν είναι ο 17χρονος ή ο 25χρονος- εισβάλλει στο σχολικό χώρο. Χωρίς λόγο και αφορμή, στρέφεται προς τα ανυποψίαστα παιδιά κι αρχίζει να τα πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής...

Το σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει αποτυπώσει την κτηνωδία. Ο πρώτος δολοφόνος πυροβολεί και σκοτώνει τους ανήλικους μαθητές.
 
Βγάζει το σακίδιό του και κατευθύνεται προς τις σκάλες, προφανώς καταδιώκοντας τους δύο καθηγητές τους οποίους πιθανώς είχε στοχοποιήσει το άρρωστο μυαλό του.

Ακόμη πιο φρικτή είναι η συνέχεια του βίντεο. Ο δεύτερος δολοφόνος, άγνωστο αν είναι ο 17χρονος ή ο 25χρονος, μπαίνει κι αυτός στο σχολείο.
 
Αφήνει στο πάτωμα ένα σακίδιο που μοιάζει να περιέχει τόξα και βέλη και με απόκοσμη ψυχρότητα αρπάζει κάτι σαν τσεκούρι ή ματσέτα και επιτίθεται στα αθώα παιδιά που είναι βαριά τραυματισμένα ή νεκρά στο πάτωμα.  

Στη συνέχεια του βίντεο κάποιοι άλλοι μαθητές του σχολείου τρέχουν να σωθούν περνώντας από την πόρτα που λίγο νωρίτερα είχε διασχίσει ο πρώτος δολοφόνος.
 
Ο δεύτερος δολοφόνος προσπάθησε να σκοτώσει κι άλλους ανήλικους μαθητές όμως τα παιδιά πάλεψαν, έτρεξαν και διασώθηκαν από τον μανιακό. 

Στη σφαγή που έχει σοκάρει τη Βραζιλία κι έχει προκαλέσει θλίψη και αποτροπιασμό σε ολόκληρο τον πλανήτη δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ έξι εφήβοι –τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια- ο διεθυντής του σχολείου  κι ένα ακόμη μέλος του προσωπικού του σχολείο.
 
 
Προτού συλληφθούν, ο 17χρονος Guilherme Taucci Monteiro και ο 25χρονος συνεργός του Luiz Henrique de Castro έδωσαν τέλος στη ζωή τους. Ο 17χρονος που πριν ένα χρόνο είχε αποβληθεί από το ίδιο σχολείο σκότωσε τον 25χρονο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Δειτε Επισης

Αξιωματούχος τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας: Ο Ερντογάν θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ στις 9 Μαϊου
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία