Στημένη η φωτογραφία που δείχνει μέλη του πληρώματος της Ryanair να κοιμούνται στο πάτωμα

Στημένη»είναι σύμφωνα με την Ryanair, η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και δείχνει μέλη του πληρώματος της συγκεκριμένης εταιρείας να κοιμούνται στο πάτωμα αεροδρομίου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση εκπρόσωπου της Ryanair «αυτή η φωτογραφία είναι εμφανές πως είναι στημένη και κανένα μέλος του πληρώματος δεν “κοιμήθηκε στο πάτωμα”. Εξαιτίας της καταιγίδας στην Πορτογαλία έγινε εκτροπή ορισμένων πτήσεων και προσγειώθηκαν στη Μάλαγα. Επειδή όμως ήταν ημέρα εθνικής εορτής στην Ισπανία, τα ξενοδοχεία ήταν γεμάτα».
 
 Σύμφωνα με την εκδοχή της Ryanair, τα μέλη πληρώματος των επίμαχων πτήσεων πέρασαν ένα μικρό χρονικό διάστημα στο δωμάτιο πληρώματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο VIP σαλόνι. Ακολούθως επέστρεψαν στο Πορτό της Πορτογαλίας.
 
Η επίμαχη φωτογραφία:
 


 
Πάντως εκπρόσωπος του πορτογαλικού συνδικάτου που έχει εργαστεί ως μέλος πληρώματος καμπίνας για την Ryanair, επιμένει πως η εταιρεία δεν απαντά στο βασικό ζήτημα που είναι ο τρόπος αντιμετώπισης του προσωπικού της, στο οποίο, όπως καταγγέλλει, δεν φρόντισε να παράσχει ούτε τα στοιχειώδη όπως φαγητό και νερό.
 
«Δεν πρόκειται να σχολιάσω καν, εάν η φωτογραφία είναι στημένη ή όχι. Μόνο οι άνθρωποι που ήταν εκεί μπορούν αν το πουν αυτό», είπε στους Irish Times. Και επιβεβαιώνει πως «το μόνο που ήταν διαθέσιμο σε αυτούς ήταν το πάτωμα...Το θέμα είναι πως η Ryanair δεν διέθεσε στα πληρώματά της ένα μέρος για να ξεκουραστούν» καταλήγει ο Φερνάντο Γκάντρα.

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου