Βρέθηκαν πακέτα στο …στομάχι του άνδρα που δάγκωσε συνεπιβάτη και μετά πέθανε!

 Σε μια ανέλπιστη ανακάλυψη οδήγησε η νεκροψία που διενεργήθηκε χτες στη σορό ενός άτυχου 24χρονου, ο οποίος έπαθε αμόκ κατά τη διάρκεια μίας πτήσης με προορισμό το Δουβλίνο, με αποτέλεσμα να δαγκώσει έναν από τους συνεπιβάτες και να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο αεροσκάφος.

Ο Βραζιλιάνος Τζον Σάντος Γουργκάο είχε επιβιβαστεί στην πτήση EI 485, η οποία είχε 168 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα και εκτελούσε το δρομολόγιο Λισαβόνα- Δουβλίνο.

Ωστόσο, λίγο μετά την απογείωση, ο άτυχος άνδρας έπαθε κάποιου είδους βίαιη κρίση και άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπιέται, με αποτέλεσμα να καταστεί αναγκαία η ακινητοποίησή του στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός.

Ο νεαρός ήταν εκτός εαυτού και μάλιστα δάγκωσε  και έναν επιβάτη που προσπάθησε να τον συγκρατήσει, προτού ξεψυχήσει από άγνωστα αίτια στο πάτωμα του αεροσκάφους.

Μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Κορκ, οι ιρλανδικές αρχές παρέλαβαν τη σορό του νεαρού και τη μετέφεραν στο νεκροτομείο, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Στο σώμα του 24χρονου βρέθηκαν πακέτα με άγνωστες ουσίες, ένα από τα οποία μάλιστα είχε τρυπήσει ενώ βρισκόταν ακόμα στο σώμα του νεαρού.

Παρόλο που τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν έχουν βγει ακόμα, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος ήταν βαποράκι και μετέφερε ναρκωτικές ουσίες σε μικρά πακέτα που έκρυβε μέσα στο σώμα του, προκειμένου να τα περάσει από τους ελέγχους.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η κατάθεση μίας 44χρονης Πορτογαλίδας, συνταξιδιώτισσας του Βραζιλιάνου, που συνελήφθη μετά την προσγείωση του αεροσκάφους και πιστεύεται ότι έχει κάποια σχέση με την παράνομη δραστηριότητα του νεαρού.

 

Makeleio.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: Συγκίνησαν οι ολυμπιονίκες ζωής-Αγωνίστηκαν και αποθεώθηκαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου
Η Λούλλα έκανε Κόσμο της το κυπριακό φαγητό και το μοιράζεται με όλο τον κόσμο
Το Mall με τις αντίκες που πηγαίνει από γενιά σε γενιά από το 1978 και κρατά ζωντανή την ιστορία
«Δεν μιλούσα, δεν περπατούσα, με έκαναν μπάνιο… Πλέον είμαι συνεχώς στο σπίτι»
«Ίσως το πρωί να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να έχει πόνους σε όλο το σώμα»
«Δεν χρειάζονται πολεμικά ανακοινωθέν, ''έχασε ή νίκησε'' τη μάχη ένα παιδί… Γιατί κατάφεραν να αγωνιστούν»
Αυτός ήταν 28 και εκείνη 17... «Ερωτευμένοι για 62 χρόνια, η αγάπη μας δεν φθάρηκε ποτέ»
Η σοπράνο που τραγουδά για σαράντα χρόνια στη Σχολή Τυφλών-«Εάν δεν ήμουν εδώ, δεν ξέρω τι θα έκανα»
Ποιος είναι ο twenty three; Ο Κύπριος καλλιτέχνης του δρόμου που συνδυάζει το παλιό με το σύγχρονο
Ο ράφτης στην παλιά Λευκωσία που επιμένει παραδοσιακά-Η τέχνη του κουστουμιού και η γνωστή πελατεία