Όλη η Τουρκία αναζητά την 4χρονη Λεϊλά

Την τετράχρονη Λεϊλά αναζητούν παντού σωστικά συνεργεία στο Άγρι της Τουρκίας το οποίο χάθηκε τη δεύτερη μέρα του μπαϊραμιού όταν μαζί με την οικογένειά της πήγε στο διπλανό χωριό να ευχηθούν στον παππού για το μπαϊράμι. Η μικρή Λεϊλά εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά ενώ βρισκόταν μπροστά από το σπίτι του παππού στο χωριό. Σήμερα είναι το πρώτο θέμα στην Τουρκία. 
 

Ο θείος της μικρής, ο Μούσα Αϊντεμίρ, έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο βίντεο της Λεϊλά πριν την εξαφάνισή της στην οποία φαίνεται να φοράει ένα πράσινο φορεματάκι. “Τράβηξα το βίντεο και παρέδωσα το παιδί. Ήταν το μπαϊράμι και πήγα να πιω τσάι με τους φίλους μου. Το παιδί περπατούσε στο Άγρι. Είναι ένα ντροπαλό παιδί και δεν πάει κοντά σε κανένα άγνωστο. Γι αυτό και συμπεριφέρεται έτσι όπως στο βίντεο. Το χωριό της είναι ξένο, δεν είναι από το χωριό”, ανέφερε ο θείος της μικρής. 
 

Τις εικόνες από το βίντεο μετέδωσε το κανάλι ATV σε ειδική εκπομπή και μίλησαν επίσης ο πατέρας και η μητέρα της Λεϊλά. “Δεν υποψιαζόμαστε κανέναν. Κάποιοι όμως είδαν ένα αμάξι στο χωριό με έναν άντρα, μια γυναίκα και τρία παιδιά που μοίραζαν γλυκά. Το ένα είχε γαλάζια μάτια (όπως η Λεϊλά) και επικεντρωθήκαμε σε αυτό. Ο άντρας ήταν στα 40, με σγουρά μαλλιά και μούσι. Το πίσω τζάμι του αμαξιού ήταν σπασμένο”, ανέφερε ο πατέρας της Λεϊλά. 

Η μητέρα του τετράχρονου παιδιού είπε ότι η Λεϊλά δεν τρώει καν φαγητό, μόνο γάλα από το μπιμπερό. Δεν μιλάει, το μόνο που λέει είναι ‘μαμά γάλα’. “Καίνε τα σωθικά μου, το μόνο που θέλω είναι να μου φέρουν το παιδί μου σώο”, ανέφερε στην εκπομπή.
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Αεροπλάνο της British Airways από Αθήνα για Λονδίνο με 180 επιβάτες πέρασε ξυστά από drone
ΒΙΝΤΕΟ: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα στη φυλακή στον Ισημερινό-Ένας νεκρός
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα