Πέμπτη 2 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν υποχωρεί ο Ερντογάν και ετοιμάζεται για Ίντλιμπ και Μένμπιτς

  23/03/2018 16:24
Δεν υποχωρεί ο Ερντογάν και ετοιμάζεται για  Ίντλιμπ και Μένμπιτς

Δεν υποχωρεί ο Ερντογάν και ετοιμάζεται για Ίντλιμπ και Μένμπιτς

  23/03/2018 16:24
Με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαδιμίρ Πούτιν μίλησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν όπως ο ίδιος είπε, προσθέτοντας ότι “δεν υπάρχει υποχώρηση’ και έδωσε το μήνυμα ότι θα προχωρήσει με την επιχείρηση στο Μέμπιτς της Συρίας. 

Μιλώντας σε επαρχιακή σύνοδο του κόμματός του, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε: “Η δουλειά δεν θα τελειώσει με το Άφριν. Μετά υπάρχει το Ίντλιμπ, υπάρχει το Μένμπιτς. Μακάρι μέχρι να εμφανιστεί εδώ ο λαός να συνεχιστεί”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως εδώ και 40 χρόνια το ΡΚΚ δεν κάθισε ήσυχο. “Κάναμε πάντα υπομονή αλλά και η υπομονή μέχρι ενός σημείου. Στο σημείο που φτάσαμε τώρα είναι καθαρό. Πλέον πρέπει να τους θέσουμε τα όριά τους. ‘Θα μπούμε στις σπηλιές σας’ είπαμε και μπήκαμε στις σπηλιές τους”, ανέφερε.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι τους έδωσαν το μάθημά τους και πως μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί 3700 μέλη των Κούρδων μαχητών της Συρίας (YPG). “Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε φίλοι με όλους αλλά όταν τα συμφέροντά μας συμβαδίζουν τότε γινόμαστε σύμμαχοι με όλους”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος. 
 
ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας