Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη Νέα Υόρκη - Ένας νεκρός και 5 τραυματίες

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός άντρα, ο οποίος οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, έχει εξαπολύσει η αμερικανική αστυνομία.

Ο δράστης, δίχως κανέναν προφανή λόγο, έπεσε πάνω σε ένα γκρουπ πεζών σε κεντρικό σημείο της περιοχής, με συνέπεια ένα άτομο να έχει χάσει τη ζωή του και τουλάχιστον άλλα πέντε να έχουν τραυματιστεί.

Ο ίδιος διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, αναζητείται ένα λευκό σεντάν, το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο άντρας που έπεσε πάνω στους πεζούς. 

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο σημείο είχε προηγηθεί σοβαρός καβγάς μεταξύ ορισμένων ατόμων. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μάχη με μαχαίρια, ενώ από την αστυνομία διέρρευσε πως οι δύο από τους πέντε τραυματίες ήταν μαχαιρωμένοι. Τα δύο αυτά άτομα μεταφέθηκαν στο νοσοκομείο Τζαμάικα, σε κρίσιμη κατάσταση, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αντικείμενο της διαμάχης έξω από μπαρ στον κεντρικό δρόμο του Κουίνς, ήταν μία γυναίκα, η οποία, μόλις διέκρινε το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω τους, άρχισε να φωνάζει «όχι, μη, όχι, σταμάτα».

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τα θύματα να πετάγονται στον αέρα, ενώ υπολόγισαν ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν μεγαλύτερη από 80 χιλιόμετρα την ώρα.

Δειτε Επισης

Ένταλμα σύλληψης για τον Γκάρι Κασπάροφ από τη Ρωσία-Τον κατηγορούν για τρομοκρατία
Η Σουηδία στέλνει τάγμα στη Λετονία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»
Ανατροπή στο Ανώτατο της Ν. Υόρκης-Ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»
Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος-Ατελείωτες ουρές
Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν έρευνα για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Δύο εκατομμύρια Βρετανοί υποφέρουν από μακροχρόνια συμπτώματα Covid-Όσα δείχνει έρευνα
«Θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα»-H απάντηση του Κρεμλίνου για τους πυραύλους από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία
«Το Ισραήλ παρουσίασε χάρτες στους οποίους θα ελέγχει το 20% της Λωρίδας μετά τον πόλεμο»
Σε σοβαρή κατάσταση δύο από τα άλογα που έτρεχαν ανεξέλεγκτα στο κέντρο του Λονδίνου