Τρίτη 19 Ιουν, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Θρίλερ με δεύτερη απόπειρα εισβολής στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ

  14/09/2017 13:00
Θρίλερ με δεύτερη απόπειρα εισβολής στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ

Θρίλερ με δεύτερη απόπειρα εισβολής στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ

  14/09/2017 13:00

Ο πρίγκιπας Τζορτζ επέστρεψε σήμερα στην τάξη του μετά από τη σύλληψη μιας γυναίκας που προσπάθησε να εισέλθει παράνομα στο σχολείο του για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες.

Ενα πολύ περίεργο περιστατικό που έχει τρομοκρατήσει το παλάτι, και αφορά μια 40χρονη γυναίκα η οποία επιχείρησε να εισβάλλει στο σχολείο Thomas’ Battersea, που φοιτά ο πρίγκιπας Τζορτζ.

Αρχικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα του νοτίου Λονδίνου, όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η γυναίκα κατάφερε να αποδράσει και να επιχείρησε να εισβάλει ξανά στο σχολείο του Τζορτζ. Ωστόσο, συνελήφθη εκ νέου.

Οπως είναι εύλογο, οι αρχές συνεργάζονται με το σχολείο που πηγαίνει ο μικρός πρίγκιπας για επανεξετάσουν τις ρυθμίσεις ασφαλείας μετά το περίεργο αυτό περιστατικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ο μικρός πρίγκιπας δεν ήταν παρών κατά τη διάρκεια του περιστατικού, γιατί φεύγει από το σχολείο το μεσημέρι. Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που η γυναίκα προσπάθησε να εισβάλει στο κτίριο.

«Γνωρίζουμε για το περιστατικό, ωστόσο, δεν κάνουμε περισσότερα σχόλια για ζητήματα ασφαλείας», ανέφερε εκπρόσωπος του παλάτι Κένσιγκτον, σύμφωνα με τον Independent.

Ο τετράχρονος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τη φοίτησή του στο ιδιωτικό σχολείο Τόμας Μπάτερσι, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Το γεγονός αυτό πήρε μεγάλη δημοσιότητα στη Βρετανία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.

 
Πίσω στην αρχή της σελίδας