Ισχυρίζεται πως είναι ο Χίτλερ και πως είναι 128 ετών!

Ζει στην Αργεντινή, ισχυρίζεται ότι είναι 128 ετών και πως είναι ο Αδόλφος Χίτλερ. Καλά ακούσατε. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα Γερμανό μετανάστη, ονόματι Herman Guntherberg, ο οποίος διατείνεται ότι το πραγματικό του όνομα είναι Αδόλφος Χίτλερ, ναι ο γνωστός, και πως τα τελευταία 70 χρόνια ζούσε με ψεύτικο διαβατήριο και ψεύτικη ταυτότητα, που το εξασφάλισε το 1945 η Γκεστάμπο, για να μην πέσει στα χέρια πρακτόρων της Μοσάντ που τον καταδίωκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
 
 
Ισχυρίζεται επίσης πως ως Φύρερ δεν έχει κάνει όλα όσα τον κατηγορούν και πως «η αλήθεια» για τα έργα και ημέρες του θα λάμψει μόλις εκδώσει την αυτοβιογραφία του, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
 
Η ιστορία του σαφέστατα και δεν έχει γίνει πιστευτή από κανένα, με εξαίρεση τους γνωστούς λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας που ζουν για κάτι τέτοια και τις πλείστες φορές δέχονται απλώς τα πάντα.
 
Η σύζυγος ωστόσο του «128χρονου», η 55χρονη Αγκέλα Μαρτίνεθ, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως ο άντρας της δεν είναι ο Χίτλερ, αλλά ένας ηλιωμένος που τα τελευταία δύο χρόνια πάσχει από Αλτσχάιμερ και γεροντική άνοια. Αρκετές φορές μάλιστα εκεί που είναι στα καλά του, ξαφνικά αρχίζει να της λέει για τους Ναζί και τον πόλεμο.
 
 
Η ίδια μάλιστα έχει πιστεύει πως ο σύζυγός της ίσως να ήταν στο παρελθόν μέλος των Ναζί και οι τύψεις του για το παρελθόν του, να του βγαίνουν τώρα με τη «βοήθεια» της άνοιας σε αυτό το παραλλήρημμα.
 
Underground science
 

Δειτε Επισης

Εφιαλτική νύχτα στη Γάζα-Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Ράφα και στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας
BINTEO: Κάμερα σε κουδούνι σπιτιού στο Ορεγκόν κατέγραψε καρέ-καρέ την αρπαγή γυναίκας
LIVE/Στεφάνου: Το ΑΚΕΛ είναι δύναμη διεκδίκησης, που διεκδικεί με ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο
Οπλισμένοι θα πηγαίνουν στο σχολείο οι καθηγητές στο Τενεσί-Απόφαση του κοινοβουλίου
Η Ουάσινγκτον επιβάλλει νέες κυρώσεις κατά της Τεχεράνης με στόχο Ιρανούς χάκερ
Πυραυλικά πλήγματα της Ρωσίας στο Χάρκοβο της Ουκρανίας
Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ
Συνετρίβη αεροσκάφος μεταφοράς φορτίου με δυο επιβαίνοντες, στις ΗΠΑ
Ή αυτοί ή εκείνος... Η απόφαση επί της προσφυγής θα γράψει το τέλος της ιστορίας
Ξεκινά επίσημα η προεκλογική κούρσα-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες των Ευρωεκλογών