Καλός μαθητής, ταλαντούχος και αγαπητός σε όλους ο δράστης του Λονδίνου

Νέα στοιχεία αλλά και η φωτογραφία του δράστη που αιματοκύλισε το Ουέστμινστερ του Λονδίνου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
 
Σύμφωνα με την Daily Mail ο εμπνευσμένος από τον ISIS Χαλίντ Μασούντ, που οδήγησε με την πράξη του στο θάνατο τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες άλλους, γεννήθηκε το 1964 στο Ντάρτφορντ και είχε το όνομα Άντριαν Ελμς. Φοίτησε στο σχολείο Huntleys του Κεντ έχοντας τα πρώτα χρόνια της ζωής του μόνο κηδεμόνα, την μητέρα του.
 
 
Αργότερα πήρε το επίθετο του πατέρα του, Φίλπ, και μετονομάστηκε σε Άντριαν Ατζάο, ενώ συνολικά στη διάρκεια της ζωής του φέρεται να χρησιμοποίησε συνολικά πέντε ονοματεπώνυμα, με τελευταίο το Μασούντ το οποίο απέκτησε όταν ασπάστηκε το Ισλάμ.
 
 
Παρά την εξαιρετική του απόδοση ως μαθητής και αθλητής ποδοσφαίρου, η μετέπειτα πορεία της ζωής του Μασούντ χαρακτηρίστηκαν από εγκλήματα και καταδίκες του κοινού ποινικού δικαίου.
 
Συγκεκριμένα, ο δράστης του Ουέστμινστερ και πατέρας τριών παιδιών, καταδικάστηκε αρκετές φορές για βιαιοπραγίες, ενώ όπως αναφέρουν αστυνομικές αρχές, φέρεται να ριζοσπαστικοποιήθηκε στο Ισλάμ, κατά τη διάρκεια που εξέτιε ποινές φυλάκισης για τα εγκλήματά του.
 
Οι πρώην συμμαθητές του Μασούντ στο άκουσμα της αποτρόπαιας πράξης του, έμειναν άναυδοι, αφού όπως δήλωσαν σε βρετανικά ΜΜΕ, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το χαμογελαστό παιδί που γνώρισαν στο σχολείο, μετατράπηκε στον ψυχρό εκτελεστή του Ουέστμινστερ. Όπως μαρτυρούν πρώην συμμαθητές του, δέχθηκε κάποιας μορφής ρατσισμό, επειδή ήταν ο μοναδικός έγχρωμος μαθητής στην τάξη, αλλά με τον τρόπο του κατάφερνε να γίνεται αγαπητός και να έχει πολλούς φίλους. Ήταν εξαιρετικός μαθητής και πολύ καλός στο ποδόσφαιρο, όπως είπαν, σημειώνοντας πως ποτέ δεν είχε δείξει κάποια ιδιαίτερη εμμονή με τη θρησκεία.
 
 
Γείτονες πάντως του 52χρονου δράστη, στο Μπέρμιγχαμ, αποκάλυψαν πως τα βράδια τριγυρνούσε στο δρόμο φορώντας μαύρα ρούχα, γι αυτό και τον αποκαλούσαν μεταξύ τους «βρυκόλακα».
 

Δειτε Επισης

Αεροπλάνο της British Airways από Αθήνα για Λονδίνο με 180 επιβάτες πέρασε ξυστά από drone
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης