Altamira: Πέντε διαμερίσματα από €100.000 και κάτω

Εννέα νέες αναρτήσεις για διαμερίσματα και κατοικίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα της Altamira. Πρόκειται για διαμερίσματα για τα οποία έχουν οριστεί τιμές πώλησης από €100.000 και κάτω, καθώς και τέσσερις κατοικίες σε τιμές που αρχίζουν από τα €25.000. 
 
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €100.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον 3ο όροφο, στον Άγιο Νικόλαο του Δήμου Λάρνακας. Αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 76 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 4 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 12 τ.μ.. Tο επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό και ενοικιάζεται με απόδοση της τάξεως του 6%.
 
 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στο Αλεθρικό- €100.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στο Αλεθρικό της Επαρχίας Λάρνακας. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτηρίου και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Διαθέτει αποθήκη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 87 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 9 τ.μ..  Το ακίνητο είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Στρόβολο- €100.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Χρυσελεούσα, του Δήμου Στροβόλου, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας με την ονομασία «Ζένια Ανδριανή», η οποία έχει ανεγερθεί το 1982. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, ξεχωριστή κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια. Διαθέτει ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Αποτελεί κατάλληλη επένδυση για εκμετάλλευση (ενοικίαση) αλλά και ιδιοχρησία.
 
 
Δύο διαμερίσματα τύπου στούντιο στον Άγιο Τύχωνα- €65.000
Δύο διαμερίσματα τύπου στούντιο στον Άγιο Τύχωνα. Τα διαμερίσματα βρίσκονται στον 1ο και 4ο όροφο της πολυκατοικίας «WHITE ARCHES HOLIDAY APART. BLOCK D», η οποία ανεγέρθηκε περί το 1985 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι πανομοιότυπα και αποτελούνται από ενιαίο χώρο καθιστικού, κουζίνας, υπνοδωματίου και ντους με αποχωρητήριο. Αποτελούν κατάλληλη επένδυση για εκμετάλλευση (ενοικίαση) τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.
 
 
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Γεροσκήπου- €65.000
Άνετο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στον Δήμο Γεροσκήπου, ηλικίας περίπου 12 ετών, που βρίσκεται στον 2ο όροφο της καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας «DIAMANTO COURT 2 BLOCK A». Αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα ως ενιαίο χώρο, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο με αποχωρητήριο και μια καλυμμένη βεράντα. Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Έχει εμβαδόν 53 τ.μ. κλειστών χώρων και 8 τ.μ. καλυμμένη βεράντα. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Αγροκηπιά- €400.000
Ανεξάρτητη ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Αγροκηπιά στην Επαρχία Λευκωσία. Έχει ανεγερθεί περί το 2008 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους με μεγάλες βεράντες και είναι κατάλληλη για πολυμελείς οικογένειες. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, πλυσταριό, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους και γκαρνταρόμπα. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 320 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 60 τ.μ., του χώρου στάθμευσης σε 40 τ.μ. και του τεμαχίου σε 1.933 τ.μ..
 
 
Κατοικία δύο υπνοδωματίων στο Καϊμακλί- €160.000
Ισόγεια κατοικία (1960) στο Καϊμακλί, που έχει ανακαινιστεί πριν από μερικά χρόνια και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας, κουζίνα με καθιστικό και τζάκι, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, ψησταριά και μεγάλες ακάλυπτες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 110 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 15 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 50 τ.μ.. Η κατοικία είναι κενή.
 
 
Κατοικία τριών υπνοδωματίων στα Κάτω Λεύκαρα- €130.000
Παραδοσιακή διώροφη κατοικία στα Κάτω Λεύκαρα. Η κατοικία έχει ανεγερθεί περί το 1940 και έχει τύχει ανακαίνισης περί το 2007. Το ισόγειο αποτελείται από προθάλαμο, κουζίνα, σαλότραπεζαρία και καθιστικό με τζάκι. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και δωμάτιο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά η κατοικία διαθέτει πισίνα και χώρο ψησταριάς. Το εμβαδό των κλειστών χώρων ανέρχεται σε 124 τ.μ., 14 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 13 τ.μ. βοηθητικών χώρων. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Κατοικία δύο υπνοδωματίων στην Ορά- €25.000
Ισόγεια κατοικία στην Ορά, στην Επαρχία Λάρνακας. Το εμβαδόν  των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 90 τ.μ..  Η κατοικία βρίσκεται σε τεμάχιο με εμβαδόν γης περί τα 245 τ.μ.. Το ακίνητο είναι κενό.