The Potbelly: Ο παράδεισος των Pulled Pork σάντουιτς άνοιξε στη Λευκωσία

Στην οδό Στασάνδρου 10 (Πινδάρου), στη Λευκωσία, ένα νέο στέκι έκανε πρεμιέρα για όλους τους καλοφαγάδες της πρωτεύουσας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιλογές από αργοψημένο χοιρινό (αλλιώς και pulled pork) ή κοτόπουλο, μεθυσμένο σε λαχταριστή σάλτσα, με ολόφρεσκα υλικά και πολύ πολύ αγάπη...

Στο The Potbelly στη Λευκωσία, δεν θα βρεις απλά κάτι γρήγορο και εύκολο, εκεί θα βρεις τη τελειότητα του pulled pork σάντουιτς αλλά και το μεράκι που χρειάζεται για να κάνεις κάτι τόσο απλό και αγαπητό, να μοιάζει με γκουρμεδοκατάσταση.
 
Tο «The Potbelly» θεωρείται ως ένα από τα πιο δημοφιλές street food του νησιού αφού έχει βραβευτεί αρκετές φορές για τα εκπληκτικά pulled pork σάντουιτς του. Επίσης έχει λάβει μέρος στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ της Κύπρου, με τους πελάτες να περιμένουν με τις ώρες για να απολαύσουν ένα από τα χωρίς προηγούμενο pulled pork σάντουιτς τους.
 

Τα θηριώδη σάντουιτς του The Potbelly λιώνουν στο στόμα και δίνουν άλλες διαστάσεις στο street food όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα. Εκεί θα βρεις αγαπημένες επιλογές όπως το Gangstas Paradise, με τρυφερό ψωμάκι, pulled pork, bacon, τυρί, ρόκα, φρέσκο κρεμμυδάκι και μουστάρδα, το Drop It Like Its Hot, με τρυφερό ψωμάκι, pulled pork, bacon, τηγανητό αυγό, χαλούμι, jalapeño sauce και μαγιονέζα, αλλά και το Ready or Not, με πολύσπορο ψωμάκι, pulled chicken, μαρούλι, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια, μάνγκο και πικάντικη μαγιονέζα. Και οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ....


 
Αν σου τρέξαν και σένα τα σάλια με όλα τα πιο πάνω, δεν έχεις παρά να το επισκεφθείς και να ανακαλύψεις όλο του το μενού, αφού το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του θα σε βοηθήσει να κάνεις την επιλογή που σου ταιριάζει.

 



 Το Τhe Potbelly είναι διαθέσιμο για dine in, take away και delivery. Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες του στο Facebook και Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
 
Για παραγγελίες η περισσότερες πληροφορίες καλέστε 22042600


Τώρα για pulled pork σάντουιτς ξέρεις ποια είναι η επιλογή, Potbelly και καλές μάσες!
 
Facebook Page: https://www.facebook.com/ThePotbellyNicosia
Instagram Page: https://www.instagram.com/the_potbelly_nicosia/