Το Allea Group ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου Hyatt στην Κύπρο!

Το Allea Group ανακοίνωσε σήμερα τη σύναψη συμφωνίας διαχείρισης μεταξύ της Anolia Holdings Limited, μέλος του Allea Group, και εταιρείας συνδεδεμένης με την Hyatt για τη λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου Hyatt στην Κύπρο, το Grand Hyatt Limassol. Το πολυτελές θέρετρο τριακοσίων δωματίων αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το 2025, και σηματοδοτεί τη δυναμική επέκτασης της Hyatt σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς. 
 
Το θέρετρο θα αναπτυχθεί σε παραλία Γαλάζιας Σημαίας ανατολικά της κοσμοπολίτικης πόλης της Λεμεσού και όλα τα δωμάτια θα έχουν θέα τη θάλασσα. Το Grand Hyatt Limassol θα αποτελεί από μόνο του προορισμό, αφού θα περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό beach club 4,000 τ.μ. με σπα και γυμναστήριο, μία εσωτερική και δύο εξωτερικές πισίνες. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί χώρος ψυχαγωγίας 1,400 τ.μ., με  πέντε εστιατόρια και μπαρ. Το Grand Hyatt Limassol θα είναι το πιο βασικό κομμάτι του Zaria Resort, μιας πολυτελούς ανάπτυξης μεικτής χρήσης, που θα περιλαμβάνει οικιστικά διαμερίσματα και ιδιωτικές επαύλεις συνολικής έκτασης 80,000 τ.μ..
 
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με την Anolia Holdings Limited, μέσω της οποίας θα φέρουμε το brand, Grand Hyatt, στην Κύπρο, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη,» δήλωσε ο Takuya Aoyama, Vice President Development της Hyatt για Ευρώπη και Αφρική. «Το Grand Hyatt Limassol αποτελεί σημαντικό κομμάτι της αναπτυξιακής μας στρατηγικής στην Ευρώπη, καθώς συνεχίζουμε να εξερευνούμε ευκαιρίες επέκτασης στη Μεσόγειο.»
 

Το ξενοδοχείο, μόλις τριάντα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, θα φέρει όλη την πολυτέλεια, το γκλάμουρ και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό που χαρακτηρίζει διεθνώς το brand του Grand Hyatt. Ερχόμενοι στο ξενοδοχείο οι επισκέπτες θα περνούν μπροστά από ένα επιβλητικό χώρο πρασίνου 14,000 τ.μ. που θα περιλαμβάνει κήπους και προκυμαίες με φόντο την ακαταμάχητη θέα της Μεσογείου. Το θέρετρο, που θα υιοθετεί στοιχεία της κυπριακής κουλτούρας, θα προσφέρει μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες για όλους τους επισκέπτες.
 
«Είμαστε κατενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Hyatt για το έργο αυτό,» δήλωσε ο Alexander Iakovlev, Διευθυντής της Anolia Holdings. «Το brand του Grand Hyatt είναι συνώνυμο με την πολυτέλεια και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες, διατηρώντας την αυθεντικότητα και τον χαρακτήρα του ίδιου του προορισμού. Επιπρόσθετα, αφού η Λεμεσός θεωρείται πλέον το επιχειρηματικό κέντρο της Κύπρου, το ξενοδοχείο θα προσελκύει επισκέπτες τόσο για τουρισμό, όσο και άτομα που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, ενώ παράλληλα θα μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις. Θεωρούμε ότι το Grand Hyatt Limassol θα είναι η καρδιά του Zaria Resort.»
 

Η ανακοίνωση για το άνοιγμα του Grand Hyatt Limassol αποτελεί συνέχεια μιας δυναμικής επέκτασης της Hyatt στην Ευρώπη τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Συγκεκριμένα, εννέα νέα ξενοδοχεία μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το Great Scotland Yard, Hyatt Centric Dublin, Andaz Vienna Am Belvedere, Hyatt Regency Chantilly και άλλα, άνοιξαν στην περιοχή κατά το 2019, ενώ άλλα τέσσερα αναμένεται να ανοίξουν φέτος σε Βαρκελώνη, Μάντσεστερ και Φρανκφούρτη. Η επέκταση στην Κύπρο είναι μια σημαντική προσθήκη στο υφιστάμενο και ανερχόμενο πορτφόλιο της εταιρείας σε Μάλτα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σμύρνη, αφού ως προορισμός η χώρα προσελκύει επισκέπτες από βασικές αγορές της Hyatt, όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ελλάδα, Γερμανία και Μέση Ανατολή.