Altamira: Δέκα διαμερίσματα από €40.000 έως €105.000

Διαμερίσματα, οι τιμές των οποίων αρχίζουν από €40.000, διατίθενται προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας της Altamira.

Το InBusinessNews παρουσιάζει δέκα διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, με τιμές που φτάνουν μέχρι τα €105.000.

Διαβάστε ακόμα: Tsokkos Hotels & Resorts: Ο καλοκαιρινός προορισμός


Ημιτελές διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου 50 τ.μ., στην Έγκωμη - €40.000
Ημιτελές διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου σε μια ήσυχη περιοχή στην περιοχή Μακεδονίτισσα, του Δήμου Έγκωμης. 

 

Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος υπό ανέγερση τριώροφης οικοδομής μεικτής χρήσης, η οποία βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανέγερσης. 
Η οικοδομή απέχει περί τα 350 μέτρα νοτιοδυτικά από τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και περί τα 700 μέτρα δυτικά από την Κρατική Έκθεση.

 

Το διαμέρισμα Αρ. 301 βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτηρίου και διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης. Να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα βρίσκεται στο στάδιο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός από οπλισμένο σκυρόδεμα και η τοιχοποιία από διάκενα τούβλα. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδι, το διαμέρισμα θα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικό-τραπεζαρία-κουζίνα, μπάνιο/αποχωρητήριο, ένα υπνοδωμάτιο και δύο καλυμμένες βεράντες.

 

Εμβαδόν διαμερίσματος περί τα 50τ.μ. πλέον περί τα 10τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Σημειώνεται ότι για το ακίνητο δεν έχει εκδοθεί ξεχωριστός τίτλος ιδιοκτησίας.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμερίσματα ενός (€49.000) και δύο υπνοδωματίων (€73.000) στην Έμπα, Πάφος (από 50 τ.μ.)
Τα ακίνητα προς πώληση είναι τέσσερα διαμερίσματα στην κοινότητα Έμπα της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 565 μέτρα βόρεια του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα και περί τα 955 μέτρα νότια του Λυκείου Έμπας. 

Είναι τοποθετημένα κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις προς την πόλη της Πάφου και το τουριστικό μέτωπο. 

 

Πρόκειται για τρία διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου και ένα διαμέρισμα των δύο υπνοδωματίων, τα οποία ανεγέρθηκαν περί το 2006 και βρίσκονται σε καλό επίπεδο συντήρησης. Δεν διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Τα διαμερίσματα είναι κενά.

 

 

Σημειώνεται ότι είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.


Είναι σημαντικό να τονιστεί τα ακίνητα απολαμβάνουν ωραία θέα προς την θάλασσα. 

 

 

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 64 τ.μ. στη Ξυλοφάγου, Λάρνακα - €58.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μια ήσυχη τοποθεσία στη κοινότητα Ξυλοφάγου, στην Επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού και περί τα 500 μέτρα νοτιοανατολικά του κεντρικού δρόμου που διαπερνά την κοινότητα.

 

Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις, ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς το κέντρο της κοινότητας και τον αυτοκινητόδρομο.

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, η οποία ανεγέρθηκε περί το 2008. Το διαμέρισμα φέρει αριθμό Γ1, αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, δύο υπνοδωμάτια και δωμάτιο μπάνιου με αποχωρητήριο.

 

To διαμέρισμα διαθέτει χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 64 τ.μ. (περίπου) κα των καλυμμένων βεραντών σε 14 τ.μ. (περίπου).

Το διαμέρισμα δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 70 τ.μ. στο Κίτι, Λάρνακα - €78.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Κίτι της Επαρχίας Λάρνακας.


Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 800 μέτρα νότια της Εκκλησίας Παναγίας Αγγελόκτιστης.
 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως σχολεία, υπεραγορές και άλλες παροχές. Επιπλέον διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο και τη θάλασσα.

 

Πρόκειται για το διαμέρισμα με αρ. 103, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας ‘Block E’, του συγκροτήματος πολυκατοικιών ‘Cypress Gardens’. 

Αποτελείται από καθιστικό χώρο με ενιαία κουζίνα και έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο υπνοδωμάτια.

 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 70τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 11τ.μ.  Εξυπηρετείται από ένα χώρο στάθμευσης. Το συγκρότημα διαθέτει εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους, πισίνα και γυμναστήριο που διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Στο συγκρότημα υπάρχει ελεγχόμενη είσοδος, γεγονός που το καθιστά πολύ ασφαλές.

Σημειώνεται ότι για το ακίνητο δεν έχει εκδοθεί ξεχωριστός τίτλος ιδιοκτησίας. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται με καλή απόδοση.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 97 τ.μ. στη Σωτήρα, Αμμόχωστος - €90.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Δήμο Σωτήρας, επί της Λεωφόρου Αγίας Θέκλας. Αυτό το άνετο διαμέρισμα βρίσκεται μόλις 600 μέτρα από το κέντρο του Δήμου, ενώ διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και απέχει μόλις πέντε λεπτά από την θάλασσα και τη νέα Μαρίνα Αγίας Νάπας.

 

Το διαμέρισμα έχει αριθμό 202 και καταλαμβάνει μέρος του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας «ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 3». 

 

Αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό χώρο με έξοδο σε μεγάλη ακάλυπτη βεράντα, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο υπνοδωμάτια με ακάλυπτες βεράντες.

 

Διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και αποκλειστικό δικαίωμα ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο του κτιρίου. Έχει εμβαδό 97 τ.μ. εσωτερικούς χώρους και 128 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες.

 

Είναι κατάλληλο για ενοικίαση με καλή απόδοση ή ιδιοχρησία. Απευθύνεται ιδανικά σε μικρές οικογένειες.

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 83 τ.μ. στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία - €95.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε εξαιρετική τοποθεσία στην Ενορία Άγιοι Ομολογητές του Δήμου Λευκωσίας, σε πολύ κοντινή απόσταση δυτικά της λεωφόρου Νίκης και περί τα 170 μέτρα βόρεια του Λυκείου Ακροπόλεως. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σχολεία, υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια, πάρκα κλπ. Επιπλέον, το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο.

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες.

Επιπλέον, διαθέτει δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και αποθήκης στο ημιυπόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 83 τ.μ. (περίπου).

 

Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με καλή απόδοση.

 

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισματα τριών υπνοδωματίων στη Λακατάμια από €95.000 (Συνολικά €330.000) από 106 τ.μ.
Διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων στην καρδιά του Δήμου Λακατάμιας τα οποία βρίσκονται επί της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, λίγα μόλις μέτρα από τη διασταύρωσή της με τη Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου.


Πρόκειται για μια μοναδική τοποθεσία εφόσον είναι δυνατή η πρόσβαση με τα πόδια σε πολλές παροχές και υπηρεσίες όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα κ.α.

 

 

Βρίσκονται σε μια καλοδιατηρημένη πολυκατοικία η οποία έχει ανεγερθεί περί το 1979. Λόγω της προνομιακής τους θέσης, τα ακίνητα μπορούν να αξιοποιηθούν και ως γραφειακοί χώροι.

 

Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία αλλά και για ενοικίαση με υψηλή απόδοση. Τα διαμερίσματα είναι όλα κενά.

Διαθέτουν επίσης ανεξάρτητους τίτλους ιδιοκτησίας.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων 118 τ.μ. στον Στρόβολο - €100.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενορία Χρυσελεούσα, του Δήμου Στροβόλου, το οποίο απέχει 400 μέτρα δυτικά από το Δημαρχείο Στροβόλου και 450 μέτρα νοτιοανατολικά της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας.


Έχει άριστες προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης, καθώς και σε άλλες υπηρεσίες και διευκολύνσεις οι οποίες προσφέρονται στην ευρύτερη περιοχή.

 

Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας με την ονομασία «Ζένια Ανδριανή» η οποία έχει ανεγερθεί το 1982.

 

Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, ξεχωριστή κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια.

 

Το ακίνητο διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας. Διαθέτει επίσης ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Αποτελεί κατάλληλη επένδυση για εκμετάλλευση (ενοικίαση) αλλά και ιδιοχρησία.

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων 107 τ.μ. στον Στρόβολο - €103.000
Άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Δήμο Στροβόλου, της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε μια κεντρική και περιζήτητη τοποθεσία, σε πολύ μικρή απόσταση νότια της λεωφόρου Αθαλάσσας και περί τα 365 μέτρα νοτιοανατολικά του «English School».

 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, καφετέριες, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο της πόλης και τον αυτοκινητόδρομο.

 

Πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία με διαχρονικά υψηλή ζήτηση για διαμερίσματα λόγω της κεντρικότητας και προσπελασιμότητας της.

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας με την ονομασία "DIANA COURT", η οποία ανεγέρθηκε περί το 1990 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. 

Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, αποχωρητήριο ξένων και τρεις καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 107τ.μ και των καλυμμένων βεραντών σε 14 τ.μ.
 

Επιπρόσθετα, διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο υπόγειο. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία, και απευθύνεται ιδανικά σε μικρές οικογένειες. Το ακίνητο στο παρόν στάδιο κατέχεται.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 81 τ.μ. στη Σωτήρος, Λάρνακα - €105.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Σωτήρος, στον Δήμο Λάρνακας, σε απόσταση περί τα 270 μέτρα ανατολικά του Κεντρικού Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρνακας και περί τα 300 μέτρα βορειοδυτικά του Γυμνασίου Δροσιάς. 

 

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου και τον αυτοκινητόδρομο.
 

Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 201, είναι ηλικίας περίπου 10 ετών και βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας με την ονομασία “Actaion Νο. 14”. 

Αποτελείται από καθιστικό χώρο με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα έχει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο.

 

Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Έχει εμβαδόν 81 τ.μ. κλειστών χώρων και 17 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει επίσης ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Το ακίνητο στο παρόν στάδιο ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.