Κάθοδος επενδυτών με ενδιαφέρον για την Κύπρο

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ξένων εταιρειών από 20 και πλέον χώρες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών θα βρεθεί η Κύπρος στο πλαίσιο του 5oυ Cyprus International Investors Summit που θα πραγματοποιηθεί στις 26-27 Απριλίου στο GrandResort Hotel Λεμεσού.

Διαβάστε ακόμα:
M. Ζαβός: Η πιο αποδοτική και ασφαλής επένδυση τα ακίνητα
Πωλούνται δύο ξενοδοχεία στην καρδιά της Πάφου (pics)

Η διεξαγωγή του συνεδρίου εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών ώστε η Κύπρος να καταστεί Regional/International Headquarting Center και οι 100 και πλέον σύνεδροι που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κύπρος. Παράλληλα, στο συνέδριο θα αναπτυχθούν τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η χώρας μας για την εγγραφή και διαχείριση επενδυτικών ταμείων, οι επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων και οι υψηλές αποδόσεις τους, ενώ θα παρουσιαστούν και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Κύπρος σε διάφορους τομείς της Οικονομίας.

Κύριοι ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Πρόεδρος του Invest Cyprus, Μιχάλης Μιχαήλ και ο Γενικός Διευθυντής του Invest Cyprus, Γιώργος Καμπανέλλας.

Τεράστιο ενδιαφέρον
Πάντως, μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται είναι τεράστιο για συμμετοχή στο διεθνές επενδυτικό συνέδριο καθώς ο αριθμός ξεπερνά τους 80 αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των επενδυτικών υπηρεσιών στο εξωτερικό όπως, διεθνή δικηγορικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, ελεγκτικά γραφεία, διεθνή μέσα, καθώς και family offices.

Οι συμμετέχοντες αναμένεται να προσέλθουν στην Κύπρο από όλες τις ηπείρους και από χώρες όπως Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Κίνα, Κύπρο, Λίβανο, Κουβέιτ, Ινδία, Νότιο Αφρική, Ρωσία, Ουκρανία, Βιετνάμ, Αίγυπτο, Λίβανο, Ισραήλ καθώς επίσης και από άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Ηχηρά ονόματα
Μεταξύ των εταιρειών διεθνούς εμβέλειας που θα συμμετέχουν στο συνέδριο συγκαταλέγονται οι Alvarez & Marsal, Charles Russell Speechlys, Dalma Capital Management, Fladgate LLP, Harvey Law Group, Huriya Private, Jones Day, K&L Gates LLP, Mayer Brown, Stanhope Capital και άλλες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο οργανώνεται από την ΙΜΗ για λογαριασμό του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (Invest Cyprus).

Για περισσότερες πληροφορίες για πακέτα χορηγιών ή για να λάβετε μέρος στο Summit, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Αντρέα Λεοντιάδη στο andreas@imhbusiness.com /+35722505535.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Summit, κάντε κλικ στο www.cyprusinvestorssummit.com