Επιστρέφει σε χειμερινό πρόγραμμα το Napa Mermaid Hotel & Suites

Έτοιμο για τη χειμερινή περίοδο είναι το Napa Mermaid Hotel & Suites στην Αγία Νάπα το οποίο, μετά την περσινή απουσία του από το χειμερινό πρόγραμμα, επιστρέφει και πάλι στις διαθέσιμες επιλογές του κοινού. 
 
Η τελευταία φορά που ήταν ανοικτό το ξενοδοχείο τέτοια εποχή ήταν τον χειμώνα του 2017-2018, αφού κατά την περσινή χειμερινή περίοδο είχε παραμείνει κλειστό για σκοπούς ανακαίνισης.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο κοστίζει σήμερα η αγορά κατοικίας στην Κύπρο;


Διαβάστε ακόμα: Altamira: 14 νέα σπίτια από €55,000! (pics)

 

Διαβάστε ακόμα: Απόλυτα επιτυχές roadshow Συνδέσμου Τραπεζών στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με πληροφόρηση του InBusinessNews, η εν λόγω περίοδος ήταν πολύ καλή για το Napa Mermaid Hotel & Suites, που κατά τη φετινή περίοδο -όπως και οι υπόλοιπες ξενοδοχειακές μονάδες- έχει να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά το κλείσιμο αεροπορικών εταιρειών. 

Το Napa Mermaid Hotel & Suites, μαζί με το Senator Hotel Apartments (Αγία Νάπα) και το Alva Hotel Apartments (Πρωταράς) ανήκουν στην H&C Hotels, εταιρεία η οποία ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980.

Να σημειωθεί ότι μόνο το πρώτο λειτουργεί κατά τη χειμερινή περίοδο ενώ αντίθετα τα διαμερίσματα αναστέλλουν τη λειτουργία τους με το τέλος Οκτωβρίου.