Altamira: 14 νέα σπίτια από €55,000! (pics)

Δεκατέσσερις νέες κατοικίες ανάρτηση στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira. Οι τιμές για τις κατοικίες αρχίζουν από τις €55,000 για την πιο φθηνή και φθάνουν μέχρι τις €555,000 για την πιο ακριβή. Εντοπίσαμε 4 κατοικίες στην Λακατάμια, 4 στην Λάρνακα, και από 1 σε Πλατύ Αγλαντζιάς, Καμπιά, Παραλίμννι, Ύψωνα, Χλώρακα και Φασούλα.
 
Αναλυτικά τα ακίνητα από το φθηνότερο μέχρι το ακριβότερο:

Διαβάστε ακόμα:
Πόσο κοστίζει σήμερα η αγορά κατοικίας στην Κύπρο;

Διαβάστε ακόμα: Απόλυτα επιτυχές roadshow Συνδέσμου Τραπεζών στις ΗΠΑ

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €55,000
 


Οικιστικό οικόπεδο (τόπος) 182 τ.μ. στην ενορία Αγία Παρασκευή, στο Δήμο Λακατάμειας της επαρχίας Λευκωσίας.Βρίσκεται εντός του πυρήνα του Δήμου, περί τα 300 μέτρα δυτικά της εκκλησίας Αγίας Παρασκευής.Έχει ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και πρόσωπο περί τα 7 μέτρα στα νότια.Επί του τεμαχίου, υπάρχει ισόγεια κατοικία μεγάλης ηλικίας περί τα 80 τ.μ. δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων.

Διαβάστε ακόμα: Επιστρέφει σε χειμερινό πρόγραμμα το Napa Mermaid Hotel & Suites
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΛΩΡΑΚΑ €95,000

Διώροφη κατοικία η οποία βρίσκεται 130 μέτρα δυτικά του κεντρικού εμπορικού δρόμου της Χλώρακας, Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, σε μια περιοχή η οποία χαρακτηρίζεται από τον εμπορικό της χαρακτήρα καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις διάφορες υπηρεσίες και ανέσεις της περιοχής.

Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 2 χιλιόμετρα ανατολικά της παραλίας.
Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, κουζίνα με έξοδο σε βεράντα και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο υπάρχει μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα διαθέτει βεράντα από την οποία μπορεί κανείς να απολαύσει την εκπληκτική θέα της θάλασσας. Η κατοικία είναι περίπου 13 ετών και έχει εμβαδόν 88 τ.μ. με καλυμμένες βεράντες 3 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 15 τ.μ.


Η κατοικία διαθέτει χωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και αυλής. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης ενώ η θέση της σε συνδυασμό με τη θέα που διαθέτει την καθιστούν μια πολύ ελκυστική επένδυση.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €180,000


Υπό ανέγερση διώροφη κατοικία με υπόγειο στην περιοχή ΣΤΕΛΜΕΚ του Δήμου Λακατάμειας, 1χλμ δυτικά του κυκλικού κόμβου Αρχαγγέλου. Πρόκειται για περιοχή με πολύ καλές προσβάσεις και παροχή κάθε είδους υπηρεσιών και διευκολύνσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Βρίσκεται στο τρίτο χέρι σοβά (υπολείπονται τα μπογιαντισμάτων και τα τελειώματα). Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα στο ισόγειο, ενώ ο όροφος αποτελείτε από τέσσερα υπνοδωμάτια με το κυρίως να διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο, και ξεχωριστό μπάνιο με αποχωρητήριο.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 170τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 10τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 25τ.μ. (περίπου). Η κατοικία διαθέτει επίσης μεγάλο υπόγειο εμβαδού 80τ.μ. (περίπου).
Εξωτερικά υπάρχει πρόνοια για πισίνα, αυλή και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Ιδιαίτερα θετικό το ότι ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει τα τελειώματα της επιλογής του. Η κατοικία βρίσκεται σε τεμάχιο με εμβαδόν γης περί τα 298τ.μ.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ €193,000


Διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στην περιοχή «Περνέρα» του Δήμου Παραλιμνίου, σε απόσταση περί τα 530 μέτρα ανατολικά της λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο και περί τα 550 μέτρα νοτιοδυτικά του «Pernera Beach Hotel». Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλων των ειδών υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες κλπ. Επιπρόσθετα, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους και της όμορφες παραλίες του Πρωταρά.

Η κατοικία βρίσκεται καλό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από τραπεζαρία, καθιστικό, αποχωρητήριο ξένων και κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Επιπλέον η κατοικία διαθέτει υπόγειο το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθήκη.  Το εμβαδό των εσωτερικών ανέρχεται σε 125 τ.μ και του υπογείου σε 63 τ.μ.

Η κατοικία είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα με πολύ καλή απόδοση.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ €210,000


Διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην Ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λάρνακας, σε απόσταση περί τα 880 μέτρα βόρεια της λεωφόρου Λεμεσού και περί τα 500 μέτρα δυτικά του Λυκείου της Βεργίνας. Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το κέντρο του Δήμου καθώς και σε όλων των ειδών παροχές όπως σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια, υπεραγορές κλπ. Θεωρείται ως μια πολύ καλή τοποθεσία με αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα λόγω της προσπελασιμότητας και ελκυστικότητας της.

Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από 11 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο.   Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με χωριστό ντους/αποχωρητήριο) και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αυλή και βεράντες. Σημειώνεται ότι η κατοικία αποτελεί τα 67/122 μερίδια του ακινήτου και βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του οικοπέδου (γωνιακή) με εμβαδό της περί τα 268 τ.μ.
Η κατοικία ενοικιάζεται.
 
ΔΥΟ ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ €220,000


Δύο ημιτελείς διώροφες κατοικίες τριών υπνοδωματίων σε μια ήσυχη και οικιστική περιοχή στην ενορία Άγιος Νικόλαος στον Δήμο Λάρνακας. Τοποθετούνται περί τα 800μ βόρεια από την Λεωφόρο Λεμεσού. Βρίσκονται κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως σχολεία, υπεραγορές και άλλα. Επιπρόσθετα διαθέτουν καλή προσπέλαση προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λεμεσού.


Τα πιο πάνω ακίνητα αποτελούν μέρος ενιαίας ανάπτυξης σε γωνιακό οικόπεδο το οποίο διαθέτει πρόσοψη δρόμου περί τα 41μ..  Πρόκειται για τις διώροφες ημιτελής κατοικίες με προσωρινούς  αρ.1 και αρ.3. Οι κατοικίες βρίσκονται στο στάδιο όπου έχει συμπληρωθεί το 60% των εργασιών. Το εμβαδό της κατοικίας αρ.1 ανέρχεται περί τα 160 τ.μ και του οικοπέδου περί τα 190 τ.μ. Το εμβαδό της κατοικίας αρ.3 ανέρχεται περί τα 125 τ.μ και του οικοπέδου περί τα 151 τ.μ.
Το γεγονός ότι οι κατοικίες είναι ημιτελείς δίνει την ευκαιρία στον αγοραστή να διαλέξει τελειώματα της επιλογής του.
Για τις κατοικίες υπάρχει συμφωνία διανομής.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΜΠΙΑ €223,000

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Κοινότητα Καμπιά, της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται 400 μέτρα βόρεια από το κέντρο του χωριού, κατά μήκος του κύριου δρόμου Καμπιά – Πέρα. Έχει ανεγερθεί το 2005 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους με μεγάλες βεράντες και είναι κατάλληλη για πολυμελείς οικογένειες.

Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους. Διαθέτει επίσης σοφίτα 9 τ.μ. περίπου. Εξωτερικά υπάρχει αυλή με τοπιοτεχνημένο κήπο και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.
Σημειώνεται ότι η κατοικία είναι κτισμένη στο δυτικό 1/2 μερίδιο μεγάλου οικοπέδου που αναλογεί σε εμβαδό περί τα 465τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €236,000

 


Διώροφη κατοικία σε μια αμιγώς οικιστική περιοχή στην Ενορία Αγία Παρασκευή του Δήμου Λακατάμειας της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση νοτιοανατολικά του ποταμού «Πεδιαίου» και περί τα 550 μέτρα νοτιοδυτικά της λίμνης «Μαγκλή». Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, καταστήματα, σχολεία κλπ. Γενικότερα πρόκειται για μια περιοχή η οποία παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον λόγω της εγγύτητάς της με τη Λίμνη Μαγκλή αλλά και με τον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Τροόδους.
Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2000 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίος χώρος, καθιστικό/κουζίνα ως ενιαίος χώρος και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en suite), τρείς βεράντες και δωμάτιο μπάνιου. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται 160 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 10 τ.μ (περίπου), των ακάλυπτων βεραντών σε 25 τ.μ (περίπου), της σοφίτας σε 15 τ.μ (περίπου) και της γης σε 188 τ.μ. Το γεγονός ότι η κατοικία γειτνιάζει με το γραμμικό πάρκο του ποταμού «Πεδιαίου», την καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ €258,000

 


Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στον Αρχάγγελο Λακατάμειας 350 μέτρα βορειοδυτικά της Λίμνης Μαγκλή και 600 μέτρα ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ανθούπολης. Βρίσκεται σε μια ήσυχη, αμιγώς οικιστική περιοχή με πολύ καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο κέντρο της Λευκωσίας.
Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1996 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Έχει μεγάλο εμβαδό κλειστών χώρων και ακάλυπτων βεραντών. Θεωρείται κατάλληλη επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες.
Η κατοικία βρίσκεται σε τεμάχιο με εμβαδόν γης περί τα 286 μ².
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ €273,000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία με υπόγειο στο Πλατύ Αγλατζιάς, λίγα μόλις μέτρα βόρεια του Γαλλοκυπριακού σχολείου. Πρόκειται για μια περιοχή η οποία παρουσιάζει διαχρονικά υψηλή ζήτηση σε κατοικίες λόγω της εγγύτητάς της σε κάθε είδους υπηρεσίες και παροχές.


Η κατοικία είναι πρόσφατα ανακαινισμένη και είναι ηλικίας περίπου 35 ετών, ενώ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Χαρακτηρίζεται από μεγάλους και άνετους χώρους και αποτελείται από τραπεζαρία με ενιαίο καθιστικό χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Ο όροφος αποτελείται από τρία υνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο.

Η κατοικία διαθέτει αυλή και μεγάλο καλυμμένο χώρο στάθμευσης.
Η κατοικία βρίσκεται σε τεμάχιο με εμβαδόν γης περί τα 256 μ².
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΥΨΩΝΑ €545,000

 


Διώροφη κατοικία με πισίνα σε μια ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Ύψωνα της Επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 320 μέτρα νοτιοανατολικά του Ιερού Ναού Αγίου Σάββα και περί τα 250 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου. Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις, τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.
Πρόκειται για μια πολυτελή και ευρύχωρη κατοικία η οποία ανεγέρθηκε πριν από 19 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. 

Συγκεκριμένα αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων και πλυσταριό με ντους. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα), καθιστικό, μπάνιο και δύο καλυμμένες βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, κήπο, κιόσκι, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και ψησταριά. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 340 τ.μ, των καλυμμένων βεραντών σε 10 τ.μ και του χώρου στάθμευσης σε 34 τ.μ
Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ €550,000

 


Πολυτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με υπόγειο και πισίνα στην Κοινότητα Φασούλα, της Επαρχίας Λεμεσού. Πρόκειται για μια όμορφη και μοντέρνα κατοικία η οποία ανεγέρθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση συντήρησης. Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή της Κοινότητας, 900 μέτρα νοτιοανατολικά από το κέντρο του χωριού και μόλις 5 λεπτά από την πόλη της Λεμεσού.
Το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο και όροφο εμβαδού 310τ.μ., ακάλυπτες βεράντες εμβαδού 37τ.μ. και υπόγειο εμβαδού 125τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαία τραπεζαρία με σαλόνι, ενιαία κουζίνα με καθιστικό και πρόχειρη τραπεζαρία, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, μικρή κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο και ντους με αποχωρητήριο στο οποίο υπολείπονται τα είδη υγιεινής. Το κυρίως υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ενσωματωμένη γκαρνταρόμπα και αποχωρητήριο με ντους και τζακούζι. Εξωτερικά υπάρχει μεγάλη αυλή, ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και ιδιωτική πισίνα.
Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες.
Σημειώνεται ότι η κατοικία είναι κτισμένη στο βορειοδυτικό 1/2 μερίδιο μεγάλου τεμαχίου που αναλογεί σε εμβαδό περί τα 3,847τ.μ., γεγονός που επιτρέπει περαιτέρω αναπτύξεις.
Βασικό πλεονέκτημα του ακινήτου ότι βρίσκεται σε ύψωμα απολαμβάνοντας περιμετρική θέα της περιοχής καθώς και μακρινή θέα της θάλασσας.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 5 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ €555,000

 


Διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην Ενορία Άγιος Νικόλαος στον Δήμο Λάρνακας, σε απόσταση 120 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημοτικού Κήπου και 90 μέτρα νότια της λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, τράπεζες, καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου, την δημοφιλή παραλία των «Φοινικούδων» και τον αυτοκινητόδρομο.
Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από 16 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, πρόχειρη τραπεζαρία, αποθήκη, αποχωρητήριο ξένων και δύο υπνοδωμάτια στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από  σαλονάκι, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), μπάνιο και πλυσταριό. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 311 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 66 τ.μ (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 10 τ.μ (περίπου).

Η κατοικία ενοικιάζεται.

Ώρα λήξης προσφορών

Η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών είναι η ώρα 13:00 το μεσημέρι κάθε Τρίτη