Δείπνο για τους συμμετέχοντες του 5oυ International Funds Summit

Με την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας του 5oυ International Funds Summit, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη για τον τομέα των επενδυτικών ταμείων, ο CIFA και ο Invest Cyprus παρέθεσαν δείπνο στο Hilton Park προς τους 200 πέραν συνέδρους από το εξωτερικό.

Οι επίσημες εργασίες του 5ου International Funds Summit άρχισαν την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο οργανώνεται από την ΙΜΗ για λογαριασμό του Cyprus Investment Funds Association (CIFA) και του Invest Cyprus.

Πλατινένιος Χορηγός: Eurobank Κύπρου.  
Χρυσοί Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, cdbbank, Deloitte, EY Κύπρου, Fortified Capital, KPMG, PwC Κύπρου και Treppides.
Αργυροί Χορηγοί: Alter Domus, ATG Funds Services, Athlos Capital, Baker Tilly, CFA Society Cyprus, CPF, Effect, Global Money Managers, MAP S. Platis, Oneworld, PCS, Profile Software, Royal Pine, Systemic, Tradesocio, Trident Trust και Vistra.  
Υποστηρικτές: Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), The Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και το International Capital Markets Association (ICMA).   
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Gold magazine και Savvy Investor.
Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) και Invest Cyprus.  
Συντονιστής: IMH