Έτσι θα γίνει το Olympic Resort στη Λεμεσό

Στα 33,000 τετραγωνικά μέτρα θα εκτείνεται ο νέος πολυτελής πύργος που ανεγείρεται στην περιοχή Μουτταγιάκα, στη Λεμεσό.
 

 

Το Olympic Resort θα αποτελείται από 29 ορόφους, με 150 πολυτελή διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων.
 


 


Οι κάτοικοί του θα περιτριγυρίζονται από γραφικούς κήπους, εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο και σπα, απολαμβάνοντας επί 24ωρου βάσεως υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες όπως ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων, όπως θυρωρό, ασφάλεια και ελεγχόμενη πρόσβαση στο κτήριο, residents club, κλινική περιποίησης και σαλόνι ομορφιάς, youth club, γκολφ, γήπεδα τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης και πολλά άλλα.
 


 
Την ανέγερσή του έργου ανέλαβε o όμιλος Marfields, ο οποίος επιμελήθηκε το Olympic Residence (τους δίδυμους πύργους της Λεμεσού), καθώς και το Central Park Residence στη Λευκωσία (έναντι του παλιού ΓΣΠ).

 

 

 

Το νέο πολυώροφο κτήριο της Λεμεσού αναμένεται να παραδοθεί την άνοιξη του 2022.
 

 

 

 

 

 

Τα διαμερίσματα
Όλα τα διαμερίσματα έχουν ψηλές οροφές και από τον 18ο όροφο προς τα πάνω, οι κάτοικοι απολαμβάνουν καθαρό ύψος 3,1 μέτρων.

 

 


Τα διαμερίσματα θα είναι εξοπλισμένα με κορυφαίας ποιότητας brands, όπως Bulthaup κουζίνες, με γερμανικής προέλευσης είδη υγιεινής Dornbracht, με υποδαπέδια θέρμανση και πολλά άλλα.


Επίσης όλα τα διαμερίσματα θα είναι smart houses, εξοπλισμένα με το σύστημα αυτοματισμού Lutron, με το οποίο οι κάτοικοι θα μπορούν να χειρίζονται τις πιο πολλές λειτουργίες (facilities) από το κινητό τους.

 

 

 

Οι ευρύχωρες ιδιωτικές βεράντες δίνουν την αίσθηση της ζωής στη θάλασσα, με ατελείωτες πανοραμικές όψεις της γραφικής ακτής της Λεμεσού και της Μεσογείου.
 

 

 

 

 

Πολυτελές σπα
Το πολυτελές σπα, το οποίο εκτείνεται σε 1,400 τ.μ., είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες ιαπωνικές γραμμές και δεν αναμένεται να μοιάζει με κανένα άλλο στην Κύπρο.
 

 


Ανοιχτό όλη την ημέρα αποκλειστικά για τους κατοίκους του resort, προσφέρει ένα τεράστιο τζακούζι, μια φινλανδική σάουνα, ατμόλουτρο, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα 20 μέτρων, ice fountain, κλασικό Hamam, ευρύχωρο γυμναστήριο, όπου θα εκτείνεται στα 230 τ.μ., το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών TechnoGym Equipment.

 


Το Olympic Resort αναμένεται να είναι ένα από τα κορυφαία έργα ανάπτυξης της Λεμεσού.