ΒΙΝΤΕΟ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των IN Business Awards

Σε μια λαμπρή τελετή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, κι εκατοντάδων εκπροσώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου της Κύπρου, απονεμήθηκαν την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, για 10η συνεχόμενη χρονιά, στη Λευκωσία, τα βραβεία του περιοδικού IN Business.

Συνολικά 11 πρόσωπα, προϊόντα κι επιχειρήσεις βραβεύθηκαν για την καινοτομία, την επιχειρηματική τους αριστεία και τη συνεισφορά τους στην κυπριακή οικονομία. Οι 10 νικητές αναδείχθηκαν μέσα από μια διαδικασία στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες αναγνώστες του IN Business και του επιχειρηματικού portal inbusinessnews.com, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης, ενώ τον νικητή του βραβείου “Editor’s Choice Award” επέλεξε η συντακτική ομάδα του περιοδικού.

Πιο αναλυτικά:

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου. Την εκδήλωση, που παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στήριξαν με τις χορηγίες τους οι εταιρείες ΜΤΝ, CHIVAS και TFI MARKETS. Υποστηρικτής ήταν οι υπεραγορές Σκλαβενίτης και χορηγός επικοινωνίας ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου.