Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στον Πετρούνια για το χρυσό

Συσσωμη η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας έσπευσε να συγχαρεί τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στους Ολυμπιακούς του Ρίο.
 
«Η κορύφωση της ήδη λαμπρής αθλητικής σας πορείας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σας αναδεικνύει σε πραγματικό υπόδειγμα Αθλητή αλλά και Ανθρώπου», αναφέρεται στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.
 
« Η Πατρίδα μας, και ιδίως η γενιά σας, είναι υπερήφανη για σας. Η Παναγία νάναι πάντα δίπλα σας και να σας δυναμώνει σ’ όλους τους μελλοντικούς αγώνες σας» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας .
«Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια! Μας πρόσφερε μια αξέχαστη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό» ήταν η ανάρτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο twitter.
 
«Φοβερός συνδυασμός δύναμης, ευλυγισίας και ψυχραιμίας!! Μπράβο Λευτέρη!!» , αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter για τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια.
 
«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια!!! Μπράβο!!! Η Ελλάδα δεύτερο χρυσό, ξεκινάμε πάλι…», αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
 
«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους. Ανήμερα της Παναγίας οι απανταχού Έλληνες γιόρτασαν μία ακόμη τεράστια επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού. Μπράβο Λευτέρη , για άλλη μία φορά ο Εθνικός μας Ύμνος θα ακουστεί από την Βραζιλία χάρη σε σένα!» , αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στη δήλωσή του για το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια.

«Το είπε και το έκανε o βασιλιάς των κρίκων. Μεγάλη επιτυχία, εξαιρετική εμφάνιση από έναν μεγάλο αθλητή. Συγχαρητήρια! "ΝΑΙ Λευτέρη, ΝΑΙ Ελλάδα"», αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά στο twitter για τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια.
 
Ο Λευτέρης Πετρούνιας χάρισε στην Ελλάδα μια διάκριση που καταγράφεται ως χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τομέα Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Ποταμιού.
  
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» αναφέρει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, για τη μεγάλη επιτυχία τoυ Λευτέρη Πετρούνια.
 
Η Χρυσή Αυγή συνεχάρη επίσης τον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια σημειώνοντας πως ο Ολυμπιονίκης,  “απέδειξε πως ακόμη και σε περιόδους κρίσης και αλλοτρίωσης, οι Έλληνες - με σκληρή δουλειά και επιμονή - μπορούμε να είμαστε πρώτοι στον κόσμο”.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας