Σκηνές πανικού σε αεροπλάνο για Κρήτη!

Πανικός επικράτησε σε πτήση αεροσκάφους τσάρτερ της Air - Berlin που εκτελούσε δρομολόγιο από Βερολίνο προς Ηράκλειο.
 
Έκπληκτοι οι επιβάτες είδαν συνεπιβάτη τους, λίγο μετά την απογείωση, να σηκώνεται όρθιος και σε έξαλλη κατάσταση (πιθανόν υπό την επήρεια αλκοόλ) να φωνάζει και να χειρονομεί σε καθαρά γερμανική διάλεκτο.

Μετά τα γεγονότα που έχουν προηγηθεί και τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών επικράτησε αναστάτωση, έως ότου διευκρινιστεί τι είχε συμβεί. Όταν μάλιστα άρχισε να κινείται απειλητικά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου, προς τα μπρος και προς επιβάτες, ξαφνικά συνέβη το αναπάντεχο.
Ένας άνδρας που μέχρι εκείνη τη στιγμή φαίνονταν ως κανονικός επιβάτης, σηκώθηκε και με γρήγορες όσο και «επαγγελματικά» επιδέξιες κινήσεις, ακινητοποίησε τον «εκτός εαυτού» επιβάτη, τον έριξε στο πάτωμα του αεροσκάφους και αμέσως του πέρασε και χειροπέδες! Κάπου εκεί, έληξε χωρίς απρόοπτα η «περιπέτεια» των επιβατών της πτήσης, ενώ από το πιλοτήριο ο κυβερνήτης, την ώρα που το αεροσκάφος προσέγγιζε το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να προσγειωθεί, μέσω Πύργου Ελέγχου, ειδοποιούσε την Αστυνομία του Αεροδρομίου.


Λίγο αργότερα όπως φαίνεται καρέ - καρέ στο βίντεο ντοκουμέντο του neakriti.gr,  ο «ταραξίας» οδηγήθηκε από  αστυνομικούς του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης» Ηρακλείου, στο τμήμα εντός του αερολιμένα. Ωστόσο δεν κρατήθηκε και αποχώρησε αφού δεν υπεβλήθη μήνυση από κανένα και έχοντας συνέλθει προφανώς και από την επήρεια του αλκοόλ.
Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου που μίλησε στο neakriti.gr ο άνδρας που πέρασε χειροπέδες στον ταραξία ήταν αστυνομικός που ταξίδευε  για  διακοπές στην Κρήτη. Είναι όμως πιθανόν, αυτή είναι να είναι η «επίσημη» εκδοχή και για λόγους ασφαλείας, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γερμανία, οι εκεί αρχές να έχουν λάβει ειδικά μέτρα για τις πτήσεις τους, όπως και σε άλλες χώρες.

Είναι δηλαδή πιθανόν, αστυνομικοί με προκάλυψη ταξιδιώτη, να βρίσκονται εντός πτήσεων εξωτερικού και εσωτερικού. Ιδίως τους θερινούς μήνες που χιλιάδες Γερμανοί διακινούνται σε τουριστικές περιοχές για τις διακοπές τους.
 
Πηγή: imerisia.gr
 
 

Δειτε Επισης

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ αποφάσισαν πώς θα χτυπήσουν το Ιράν, αλλά όχι πότε
Νέα βάρκα εντοπίστηκε ανοιχτά της Κύπρου-Οδηγείται στο λιμάνι Λάρνακας
Υποδύθηκαν τους αστυνομικούς και μπούκαραν σε σπίτι-Έδεσαν γυναίκα κι έφυγαν με πάνω από 100.000€
Δεν άναψε με τον παραδοσιακό τρόπο η Ολυμπιακή Φλόγα αλλά ξεκίνησε το ταξίδι της
Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον αστυνομικό
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Η ανάγκη του Νετανιάχου για πολιτική επιβίωση στο επίκεντρο της κρίσης Ισραήλ-Ιράν
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις κατά επαρχία
Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο-Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας