Πρώην φίλος της 31χρονης ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Ρόδο-Το σημείωμα που άφησε

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι πρώτες φωτογραφίες της άτυχης 31χρονης που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην φίλο της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή δίνεται στη δημοσιότητα το σημείωμα το οποίο άφησε ο δράστης της άγριας δολοφονίας της άτυχης Δώρας, στην περιοχή Ροδινίου στη Ρόδο.

«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω»... αναφερόταν στο σημείωμα.

«Το θύμα έμενε αρκετά κοντά στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία», λένε πηγές της αστυνομίας. Η άτυχη γυναίκα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, όταν άλλο όχημα  πλησίασε στο σημείο και ένας άνδρας την πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό. Όταν μπήκαν μέσα βρήκαν τον πρώην σύντροφο, ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε δυο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό της. Ο δράστης φέρεται να διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο που σύμφωνα με τις μαρτυρίες οδηγούσε συνεργός του, πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομική έρευνα.

Το θύμα ήταν δασκάλα σε τμήμα ειδικής  αγωγής,  είχε σύντομη προσωπική σχέση με τον δράστη την οποία φέρεται να διέκοψε περίπου πριν από έναν μήνα.

Η άγρια δολοφονία έγινε το μεσημέρι μπροστά στα μάτια κατοίκων της περιοχής που «πάγωσαν» όταν είδαν τι συνέβη.

Λίγο αργότερα ο δράστης αυτοκτόνησε στο σπίτι του. 

Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, πιθανότατα για να πάει στο σπίτι της που σύμφωνα με την «Ροδιακή» βρίσκεται σε παράλληλη οδό από το σημείο του εγκλήματος. Οι δράστες φέρονται ότι καραδοκούσαν μέσα στο δικό τους αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει σε απόσταση λίγων μέτρων. Μόλις την είδαν, ξεπάρκαραν, πέρασαν δίπλα της και ο συνοδηγός την πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Αμέσως μετά, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, κάποιοι κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορία του οχήματος της διαφυγής.

Στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου οι οποίοι βρήκαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο και ήδη ξεκίνησαν να παίρνουν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες. Η σορός της 30χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου θα γίνει νεκροτομή.

«Είναι φρικτό αυτό έχει συμβεί όλοι η γειτονιά είναι στο δρόμο. Έχει έρθει τώρα το γραφείο τελετών να την παραλάβει. Ήρθε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ. Δεν ξέρω τι να πω. Ήμουν στην κουζίνα του σπιτιού μου και ξεκουραζόμουν όταν άκουσα την γειτόνισσα μου να ουρλιάζει και να φωνάζει να καλέσουμε την αστυνομία. Βγήκαμε όλοι στο δρόμο και αντικρίσαμε το θέαμα. Η κοπέλα έμαθα πως έμενε εδώ κοντά όμως δεν την γνώριζα. Κρίμα 30χρονων κοπέλα να φύγει έτσι από την ζωή. Ζω εδώ τριάντα χρόνια και ποτέ δεν έχει γίνει κάτι κακό», είπε μιλώντας στο protothema.gr κάτοικος της οδού Μόσχας 23.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ