Από θαύμα γλίτωσε 15χρονη μετά την αιματηρή συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών στην Αθήνα

Για χιλιοστά δεν έχασε τη ζωή της η 15χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στη συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ ανήλικων κοριτσιών, που πήρε μέρος στον Κολωνό το Σάββατο.

Η κοπέλα δεν έχασε τη ζωή της από θαύμα καθώς αν είχε τραυματιστεί σε ζωτικό όργανο δεν θα είχε προλάβει να πάει ούτε στο νοσοκομείο. Το κορίτσι χειρουργήθηκε και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται.

Η πρωτοφανής υπόθεση αφορά συνολικά εφτά ανήλικα κορίτσια που συνεπλάκησαν. Δύο από αυτά μαχαιρώθηκαν ενώ η αστυνομία έχει κάνει τρεις συλλήψεις. Οι ανήλικες που συνελήφθησαν πέρασαν το βράδυ στη ΓΑΔΑ. Το τμήμα ανηλίκων έχει αναλάβει την υπόθεση.

Κατηγορίες απόπειρα ανθρωποκτονίας στις ανήλικες

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι 3 ανήλικες που συνελήφθησαν στο Σάββατο στον Κολωνό, μετά από καυγά με άλλες 4 συνομήλικες τους. Οι 3 ανήλικες, μια Αλβανίδα με ελληνική υπηκοότητα και δυο Ελληνίδες, πέρασαν το βράδυ στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν ξεκίνησε όταν πριν μερικές ημέρες είχε υπάρξει ένας καυγάς ανάμεσα στην παρέα τους και στην παρέα των άλλων ανήλικων κοριτσιών με ηλικίες 15 και 16 ετών.

Το Σάββατο η ανήλικη από την Αλβανία κάλεσε στο τηλέφωνο ένα κορίτσι από την άλλη παρέα για να συναντηθούν και να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους. Το ραντεβού έγινε στον Κολωνό στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως και τα αίματα άναψαν όταν η Αλβανίδα ανήλικη έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε μια από τις άλλες ανήλικες της άλλης παρέας με καταγωγή από τη Ρουμανία.

Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μια από τις κοπέλες που έχουν συλληφθεί είχε συνάψει σχέση με το αγόρι μιας κοπέλας από την άλλη παρέα με την οποία είχε χωρίσει.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, περί όπλων και συμπλοκή για την Αλβανίδα υπήκοο και συμπλοκή για τις δυο Ελληνίδες.

Πηγή: The Toc

Δειτε Επισης

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ αποφάσισαν πώς θα χτυπήσουν το Ιράν, αλλά όχι πότε
Νέα βάρκα εντοπίστηκε ανοιχτά της Κύπρου-Οδηγείται στο λιμάνι Λάρνακας
Υποδύθηκαν τους αστυνομικούς και μπούκαραν σε σπίτι-Έδεσαν γυναίκα κι έφυγαν με πάνω από 100.000€
Δεν άναψε με τον παραδοσιακό τρόπο η Ολυμπιακή Φλόγα αλλά ξεκίνησε το ταξίδι της
Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον αστυνομικό
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Η ανάγκη του Νετανιάχου για πολιτική επιβίωση στο επίκεντρο της κρίσης Ισραήλ-Ιράν
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις κατά επαρχία
Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο-Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας