Σοκάρει η τουρίστρια για βιασμό της στη Ρόδο-«Είχα παραλύσει, του έλεγα όχι»

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου τέθηκε στο αρχείο δικογραφία για βιασμό με καταγγελλόμενο ως δράστη, έναν 20χρονο Γάλλο.

Το μεσημέρι της 5ης Σεπτεμβρίου 2020 συνελήφθη ειδικότερα στην Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 20χρονος κατηγορούμενος για βιασμό, ύστερα από σχετική καταγγελία μιας 29χρονης υπηκόου Δανίας.

Πιο συγκεκριμένα η φερόμενη ως θύμα κατήγγειλε ότι την 21.30 της 4ης Σεπτεμβρίου 2020 μετέβη με την αδελφή της στο bar street της οδού Ορφανίδου. Αρχικά μπήκαν σε ένα στριπτιζάδικο και ήπιαν από ένα ποτό και ακολούθως σε άλλο κατάστημα, όπου γνώρισαν κάποιες κοπέλες από την Γερμανία και ήπιαν σφηνάκια.

Η ίδια είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ και ακολούθως αποφάσισε να μεταβεί στην παραλία.

Ενώ έφτασε στην Ψαροπούλα στο άγαλμα του Διαγόρα και περπατούσε προς την παραλία ένα άτομο μελαχρινό με άσπρη μπλούζα, όπως είπε, την έπιασε από το χέρι και την βίασε.

Έκλαιγε και την βρήκε ένα άτομο που την βοήθησε και τηλεφώνησε στην αδελφή της με την οποία μετέβη με ταξί στο ξενοδοχείο της.

Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα

Σημειώνεται ότι η φερόμενη ως θύμα δεν θυμάται πολλά από όσα έλαβαν χώρα λόγω της μέθης της, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν άσκησε βία εις βάρος της και ότι είχε παραλύσει και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε, ότι δεν αντέδρασε και ότι του έλεγε «όχι».

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στον καταγγελλόμενο με αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού.

Εξεταζόμενος είπε ότι είχε δει τις δύο αδελφές σε μπαρ και ότι η μια ερωτοτροπούσε με έναν μπάρμαν και ακολούθως κάθισε στην παρέα του.

Η κοπέλα με το τατουάζ, όπως είπε, χόρευε μαζί του και τον χάϊδευε στο στήθος.

Οταν έκλεισε το μπαρ και βγήκαν έξω από το κατάστημα εκείνος και η παρέα του την είδαν να σηκώνει το φόρεμά της και δεν φορούσε εσώρουχο.

Ολοι οι θαμώνες κατευθύνοντο προς την παραλία και εκείνη τον προσέγγισε και του ζήτησε να κάνουν έρωτα.

Τονίζει ότι ήλθαν σε επαφή όχι μόνο με την συγκατάθεσή της αλλά με την παρότρυνσή της και ότι έκανε χρήση προφυλακτικού.

Έλεγε συνεχώς «όχι»

Από την Εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι η φερόμενη ως θύμα κατέθεσε ότι όταν ο εγκαλούμενος την ξάπλωσε στην ξαπλώστρα και της κατέβασε το εσώρουχο, εκείνη του έλεγε χαρακτηριστικά «όχι, όχι, όχι», χωρίς να φέρει κάποια περαιτέρω αντίσταση αφού, όπως η ίδια αναφέρει, είχε παραλύσει, τρομάξει και φοβηθεί τόσο πολύ που δεν αντέδρασε, παρά μόνο έλεγε «όχι, όχι», σύμφωνα με την dimokratiki.gr.

Εντούτοις, δεν επιβεβαιώνεται η βασιμότητα των καταγγελλόμενων καθώς η ίδια σε μεταγενέστερη κατάθεσή της ενώπιον των αστυνομικών της Υ.Α Ρόδου, οπότε της επεδείχθη ο εγκαλούμενος, δήλωσε ότι δεν θέλει να κατηγορήσει κάποιον άδικα επειδή δεν θυμάται τι έγινε και επειδή ήταν μεθυσμένη, ενώ όταν ρωτήθηκε εκ νέου αν θυμάται να προσκάλεσε τον εγκαλούμενο για να κάνουν έρωτα, εκείνη κατέθεσε χαρακτηριστικά «δεν θυμάμαι αν το έκανα γιατί ήμουν μεθυσμένη».

Την επόμενη ημέρα σε νέα συμπληρωματική της κατάθεση δήλωσε ότι λόγω της μέθης της δεν θυμάται αν έδωσε τη συγκατάθεσή της για τη συνουσία, αναφέροντας αυτολεξεί «Μπορεί και να έκανα σεξ με τη συγκατάθεσή μου».

Από την ιατροδικαστική έκθεση κλινικής εξέτασης δεν διαπιστώθηκαν πάντως πρόσφατες κακώσεις σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος περιλαμβανομένης και της περιοχής των γεννητικών οργάνων της και δε διαπιστώθηκαν σημεία υποδηλωτικά πρόσφατης συνουσίας χωρίς αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή
Το συγκλονιστικό γράμμα της 12χρονης στον Κολωνό-«Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου»