Διπλό φονικό στα Χανιά: Ο 82χρονος σύντροφος είχε εξαφανιστεί πριν βρεθεί στραγγαλισμένη η 79χρονη

Άγρια δολοφονημένος μέσα σε μία βαλίτσα εντοπίστηκε χθες το απόγευμα ο 82χρονος τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή, όταν η 79χρονη γυναίκα του είχε βρεθεί στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι τους στα Χανιά.

Το διπλό φονικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στο Πασακάκι Χανίων και πλέον οι αστυνομικές Αρχές εντείνουν τις έρευνές τους προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση των δύο δολοφονιών. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το cretapost.gr o ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε οικία της 79χρονης, σε κοντινή απόσταση από εκείνο που εντοπίστηκε η ηλικιωμένη στραγγαλισμένη.

Η εξέλιξη αυτή ανατρέπει τις πιθανές εκδοχές που εξέταζαν τα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ για την δολοφονία της 79χρονης, αφού πίστευαν ότι με τον εντοπισμό του 82χρονου θα μπορούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι του εγκλήματος. Για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου στα Χανιά είχε εκδοθεί silver alert, ενώ και η αναζήτηση του στίγματος του κινητού του δεν είχε θετικά αποτελέσματα.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας parakritika.gr αναφέρουν ότι και ο 82χρονος πιθανώς να έχει στραγγαλιστεί, καθώς βρέθηκε δεμένος με ένα πουκάμισο, τρόπος που θυμίζει τη δολοφονία της 79χρονης με ένα μαντήλι στο λαιμό. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 82χρονος είχε εξαφανιστεί πριν από την 79χρονη, η οποία μάλιστα τον είχε αναζητήσει και ήταν η τελευταία φορά που την είδαν ζωντανή οι γείτονες!

Πού στρέφονται οι έρευνες για το διπλό φονικό στα Χανιά
Σημειώνεται ότι από χθες το πρωί άνδρες της Ασφάλειας «χτένιζαν» την περιοχή κοντά στο σπίτι και μέσα στα σημεία της έρευνας ήταν και το σπίτι ιδιοκτησίας της 79χρονης, στο οποίο και βρέθηκε νεκρός ο 82χρονος, προφανώς γιατί φαίνεται πως είχαν ήδη αντιληφθεί ότι κάτι συνέβαινε με τον ένοικο του σπιτιού.

Για να βρεθεί δε κάποιος στο συγκεκριμένο σπίτι, όπως λένε οι γείτονες, θα έπρεπε πρώτα να περάσει δίπλα από το σπίτι που βρέθηκε στραγγαλισμένη η 79χρονη. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται σε έναν αλλοδαπό, ο οποίος έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι και είναι άφαντος, ωστόσο, αυτό που αρχικά περιέπλεξε την πορεία τους είναι το ότι αποκλείστηκε το κίνητρο της ληστείας, καθώς βρέθηκαν σχεδόν τα πάντα μέσα στο σπίτι της 79χρονης. Ο αλλοδαπός νοίκιαζε το σπίτι και φέρεται να χρωστούσε αρκετά χρήματα στην ηλικιωμένη.

Νεότερες πάντως πληροφορίες της ιστοσελίδας κάνουν λόγο ότι μπορεί να μην λείπουν κοσμήματα από το σπίτι, αλλά έχει κλαπεί ένα ουκ ευκαταφρόνητο ποσό.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας